| WondyWoolf a întrebat:

Ok.Am sa va spun mai pe scurt. Vorbesc cu un baiat de 1 an si 4 luni. E de la mine din oras, avem doar o prietena in comun si nu ne cunoastem in realitate.Ehh ne-am indragostit unul de celalalt.Eu nu sunt in romania.Ma gandesc la el ca nu o sa ma astepte pe mine pana cand merg eu in Romania si i-am spus sa ma uite.Imi spune ca e prea tarziu sa ma uite.De 3 zile a cunoscut o fata ce e din Romania, dar nu din acelasi oras cu el. Ea sta in cealalta parte a tarii. Spune ca ea e cum eram eu la inceput cand ne-am cunoscut, si ca e aproape ca mine de de treaba, si ca se inteleg bine. I-am spus ca, cu ajutorul ei, ma poate uita pe mine. A spus ca nu, ca nu ma poate uita si sunt persoana cu care se intelege cel mai bine.Si mi-a mai spus ca daca o sa se intample ceva, vrea sa ramanem cei mai buni prieteni, desi nu crede ca se va intampla ceva.Eu totusi ma gandesc la el.de 1 an si 4 luni nu a mai avut nici o prietena. E super de treaba.Nici eu nu vreau sa-l uit, dar ma gandesc sa nu-si piarda atata timp din viata asteptandu-ma pe mine (are 16 ani). I-am spus de multe ori sa ma uite, si sa isi caute o prietena.Nu vrea nici cum! Ce sa fac?sadChiar tin la el enorm de mult.Il iubesc!sadNu stiu ce sa fac. Dati-mi un sfat va rog.

4 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Off....trist...Poate vei reusi sa te intorci in Romania si sa fiti impreuna daca va iubiti...

| pisoias a răspuns:

Spui ca "nu va cunoasteti in realitate.Atunci de unde stii ca e adevarat ce spune el?"Ochii care nu se vad se uita"dar cei care nici macar nu s-au vazut, tu ce crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, cand o sa il preseze hormonii, o sa te uite si veti fi fericiti amandoi. Tu, ca in sfarsit te-a uitat asa cum l-ai sfatuit, el ca si-a gasit o prietena reala. Toata lumea multumita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oooo romeoo ooo, romeooooo.