Buna scumpo!
Sti ce parere am eu? I-a mai dal dracu de prost ( scuze limbaju )Ce mai conteaza ce a spus el sau la ce s-a referit? Conteaza ca nici nu merita sa il mai bagi in seamaEste un idiot daca a dat in tine fara sa ii faci nimic si te mai si injura
Nu il mai baga in seama
Papa!:*:*:*
Scuza-ma, dar prietenul tau e un idiot.Il locul tau nici macar nu m-as mai uita la el. Ce cretin.
Nu inseamna nmc.are o problema la cap sigur.adica pe bune acum, dc te lasi asa calcata in picioare.nu-l mai baga in seama niciodata pentru ca nu merita eu sunt d parere ca vrea doar asa, sa s distreze, se plictiseste nu stiu c are.nu-l mai baga in seama fii indiferenta si nu t mai pune la mintea lui. te pup si succes:*
Cred ca voia sa zica ca daca tu esti indiferenta cu el lucrul asta il raneste/doare pe el
el ar vrea sa-i cazi la picioare s-au ecva de genu
Din moment ce ti-a dat papucii, cat de afectat poate sa fie
1. ignora-l
2.cand e prea insistent cu glumele alea rasuflate, spune-i ceva scurt pe un ton ironic: ooo ai gandit-o mult pe asta, nu?/si acum cica ar trebui sa rad?
daca te mai injura gen..."Hai du’te’n **** mea". incearca sa pari amuzata: ai u mah asa ceva?. sau. mai dezvolta-te!:-J.etc.
si nu-l mai lasa sa de-a in tine. cum a zis si ayrwen.
"EŞTI FATĂ! N-AI 'PIC DE MÂNDRIE?!?!"
ii arzi una sa simta(preferabil intre craci.acolo ii doare ce-l mai tare)
sau poate ai vreun coleg in clasa care te place. te dai si u mai neajutorata. poate te apara. si eu cand eram mik o faceam pe neajutorata
inca ceva.iti sugerez sa-i dai ignore pe mess ca sa nu te mai deranjeze.treci peste
:*
ce ametita sunt...tocmai ti-am raspuns anonim.gen:am uitat sa ma loghezin fine
daca vrei sa-mi zici ceva.ma gasesti aici
:*
Tu vorbeşti serios? Dacă da, eşti fraieră. Eu ştergeam cu el pe jos dacă eram în locul tău. Cum dracului îi permiţi să te înjure şi să te lovească? EŞTI FATĂ! N-AI 'PIC DE MÂNDRIE?!?! Dacă îţi mai face aşa dă-i un pumn tare în meclă sau un şut între craci... să vezi cum se potoleşte.
Doamne doamne doamne...
1 e nesimtit, cum poti da intr-o fata, 2 sigur s-a despartit de tine pentru ca a auzit niste barfe care te privesc, 3 e afectat ca relatia s-a rupt, iar 4 nu-i da nici o sansa de inpacare, trebuia sa discute cu tine mai inainte de toate chestiile pe care ti le-a facut. papa
Inseamna ca e un nesimtit care nu stie sa se comporte cu o fata.Greseala ta ca i`ai dat atentie.De prima data cand s`a luat de tine trebuia sa nu-l mai bagi in seama si sa nu`i mai raspunzi.Eu zic sa numai discuti cu el niciodata deoarece nu stie cum sa se comporte civilizat(probabil se crede tarzan in jungla.problema lui). Nu`i mai da atentie si fa`l sa vada cat de neimportant si nesemnificativ este pentru tine.Fii indiferenta!
pai in timp ce citeam aveam parca deja-vu
stii dc? pentru ca exact ceva de genu faceam si "noi"(eu cu iubitumio) la inceput, doar ca noi eram mai sado-maso)ne bateam frate nu gluma...
bun asa! acum sa revenim la tine... p scurt lui ii place de tine si tie iti place de el, si va tot "ofticatzi" unu p altu uma asa de forma sau mai bine sp uma asa ca sa va atragetzi atentia... ca sa-l intelegi ar fi bine sa il intrebi ce simte (asta in cazu daca vrei sa ai o relatie cu pletosu asta ) pentru tine, si mai departe cred ca te descurci SUCCES! dar eu cred ca ar trebui sa va dati o sansa!
Pai eu sunt de parere ca nu e buna ideea sa ii dai intre craci o sa se enerveze si mai rau si dupa cum vad deja da in tine deci atunci imi e frica ce va face chiar daca dupa aceea o sa vii cu ai tai dar gandeste`te ca o sa fie cam rau si te mai faci si de ras voi fetele care credeti ca imediat cu o lovitura se rezolva hi maa si eu sunt de parere ca cineva care nu i`a convenit de voi a bagat strambe de aceea ai zis tu ca ti-a zis "Mi’a zis: Hai du’te’n **** mea ca sti." asta imi adevereste ce am zis
ce ar fi sa vorbesti cu el?
sau sa il ignori total odata si odata o sa se sature