| anonim112112 a întrebat:

Ok deci in drum spre casa ma tot urmareste cineva cam de 1 saptamana la inceput am crezut ca sunt paranoic si ca are acelasi drum spre casa ca almeu dar defiecaredata cind deviez dela drum e tot acolo la o distanta destul de mare de mine dar tot acolo e nu stie ca stiu ca e acolo pentru ca ma uit la ea doar in reflexsi pentru ca sunt o persoana paranoieca nu vreau sa sun la politie sau ceva de genu puteti sa-mi spuneti cum sa-o speriu sau sochez sau ceva asemanator

3 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Da. e mai simplu. si tatal tau sa mearga cu tine acasa, nu impreuna. tu pe o parte el pe alta. su ma rog, oricine altcineva. mare atentie la chestii de genu. cine face asta un timp, urmareste ceva.vezi ca esti printre oameni, si oamenii sunt cea mai periculoasa specie de animale.

| RS4 a răspuns:

Sa inteleg ca tu esti baiat si ca te urmareste o fata? intoarce-te brusc din drum si ia-o spre ea, cand ajungi langa ea, o intrebi daca vrea sa-ti spuna ceva... si cu asta basta!

| AlexieeXdd a răspuns:

Sa zicem ca ai merge la politie. Si ce i'ai zice " Buna! De o saptamana incoace ma urmareste cineva care sta la o distanta destul de mare de mine, si ma uit la ea doar din reflexii. " Imi pare rau, dar nu suna asa bine. Eu, personal, iti propun sa vorbesti cu ai tai.