| streamdoll a întrebat:

Ok deci, mi-am downloadat Sims House Party ...si stiu ca atunci cand eram mica ma jucam la o fata si ea avea un gen de bautura magica;]] care datea full verde la toate activitatile.thinking Stiti cumva de unde pot sa iau si eu acea bautura? crying fundita

Răspuns Câştigător
| laviflower a răspuns:

Pai eu nu stiu dar daca vrei iti pod da un cod. Apasa pe ctrl shift si c in acelasi timp si sus o sa iti apara o banda alba.Acolo trebuie sa scrii maxmotives si toti cei din familia respectiva vor avea toate starile verzi. Daca nu merge codul stiu si alt cod care la mine merge.Scrie in aceeasi banda boolProp TestingCheatsEnabled true exact cum l-am scris eu.Si dupa ce l-ai scris poti face mai multe chestii.De exemplu daca dai pe shift si clik in acelasi timp pe telescop poti sa iti trimiti simul barbat la extraterestrii si il aduc a doua zi insarcinat cu un copil extraterestru. Daca vrei sa aiba toate starile verzi da clik pe casuta postala din fata casei tale si in acelasi timp pe shift si ai mai multe optiuni. Daca dai pe make me happy toti din familia respectiva vor avea starile verzi.Nu uita ca de fiecare data cand iesi ti se dezactiveaza codul si trebuie sa il scrii din nou. Sper ca te-am ajutat papa.

1 răspuns:
| streamdoll explică:

Sincera sa fiu nici unul din aceste coduri nu merge...dar ti-am dat fundita ca ai incercat sad