Iti iei inima in dinti, faci o fata de catselus si clipesti asa frumos. cu zambetul pe buze si spui : "stii, eu. eu. eu te iubesc!" si apoi clipesti iar incontinuu si zambesti si apoi. il saruuuuuti
si gata )
Mai intai fii sigura ca si el te place.si ar vrea sa aveti o relatie.
adica eu i.am zis unui baiat *te iubesc*. cu care ma intelegeam ff. bine... dar din pacate am observat ca el vrea sa fim doar prieteni ff buni.cu toate ca din gesturi ar parea ca vrea sa fie cu mine.si ca ma iubeste, dar ma iubeste doar ca p o prietena buna.
vezi ce faci.
succes
Simplu!
mergi la el, nu ii sp nimic, ii ti capu cu mainile si il sarutzi... daca te ajuta cu ceva(nu sta ca tampu) at dupa ce termini chestiile cu buzele, at ii pozti sp ca iti place de el...
nu ar fi chiar indicat sa-i sp direct ca il iubesti pentru c ail vei speria sau mai rau te va crede o ciudata, si te va evita
no bun! ca sa faci ce ti=am sp eu iti trebuie otzara de curaj dar daca chiar ti la el at chiar ar trebui sa-ti iei inim ain dintzi
incearca totus, nu ai nimic de pierdut... macar stii ca ai facut ceva in privintza asta (adica ai riscat)SUCCES!
Cred ca a luat-o la misto(acum s-ar putea sa ma insel) dar oricum, nu mi se pare un mod atat de elegant de a sarura o fata. Poi nu trebuie sa zici ca il place, ii arati asta vorbind mai mult cu el, dandu-i o importanta mai mare, lasa-l sa vada ca il apreziezi. Daca te place, el ti-o va zice.
MadaAwwr întreabă: