Salut. Nu am ce comenta la ceea ce ai scris deoarece mi se pare corect si cuprinzator. Impartasesc aceeasi opinie.
As vrea totusi sa comentez raspunsurile pe care le-ai primit, deoarece mi se pare foarte slabe.
"în spatele postării nu a existat vreun alt motiv decât etalarea complexului tău de dumnezeu."
"aerul asta superior/destept."
NU. Daca prezinti niste informatii corecte si dezvoltate nu inseamna ca te dai mare. Urăsc aceasta mentalitate. Aceeasi oameni s-ar fi luat ca "nu ai destule detalii" daca scriai mai scurt. Nu ai cum sa ii multumesti. Ori nu e destul sa ii convinga ori e prea mult si spun ca te dai mare. Prostia omeneasca. Nu ai cum sa spui ca te dai mare daca dai niste informatii cuprinzatoare, pana la urma si tu le-ai luat tot de la altcineva si le dai mai departe. Nu e mare brânză.
"Asta nu va schimba opinia nici unui negaționist COVID" Am incercat sa citesc din perspectiva unui conspirationist si mi s-a parut destul de convingator. Mai ales partea cu cipul. Da, asa este, 99% șansa e sa NU isi schimba parerea, de acord, dar aici nu e vina ta. Ce altceva ai putea sa spui? Nu ai cum sa ii convingi, orice ai spune, daca ei sunt fixați pe a lor.
Nu am putut să citesc toata intrebarea scuze.
Păi sa iti spun ideea mea.Nu spun ca nu exista o gripă mai nașpa ce circula pe planeta, dar nici treburile nu stau asa cum vor ei sa para.
Nu cred ca vrea nimeni sa te controleze prin cipuri sau alte tampeni.Nu cred ca prin vaccin vor sa te controleze sau mori neapărat.Dar am niste intrebari pentru tine.De ce o mare majoritate
de medici, preoți, politicieni refuză să se vaccinare iar restul se prefac cu seringi false? Nu te controlează prin serul băgat în sânge clar, ca nu sunt nebună dar oare nu exista anumite riscuri pentru care cei mai bogati nu vor sa se injecteze? Cum poti sa imbolnavesti tu nevaccinat pe cel vaccinat cum spun ei?
Ca sa nu mai vorbim de faptul că deja din spusele lor au murit mai mulți oameni decat are romania.Si cum a spus aia "bătrâni traiesc prea mult, trebuie facut ceva"? Chiar mie mi-a murit recent o vecina si a bagat-o la covid, fiul ei a mers cu analizele lui si a aratat ca el care a ingrijit-o nu are si cu analizele ei, ca i-a facut de două ori testul de covid si a fost negativ înainte să moară (avea probleme de sanatate).Iar aici, unde sunt acum la tara oamenilor le-a dat bani ca sa semneze cum ca bătrâni lor morti se bătrânețe sau de inima au murit de covid.De ce?
Nu stiu exact ce se urmărește, dar se urmărește ceva.Iau cei din stat bani probabil pentru cat mai multe cazuri trecute pe lista, încearcă se se acopere pe ei sa nu fie de ras ca au facut atata tevatura si mai mult de atat sa tina populația in frâu.Vor sa avem programe si ratii ca pe vremea lui ceausescu.Sa se faca cat mai putine spectacole, târguri, nunți etc, ca sa mai economiseasca din bani sa bage ei in buzunar ca nu mai au ce fura.Inchid locuri de munca dar la stat tot plătești taxe si impozite, pentru ce? Ca sa nu ofere dar sa primească.Si vor sa prelungească asta pe veci daca se poate sau macar pana isi fac buzunarele doldora.Iar daca prin asta controlează poporul e si mai bine, se simt mai stăpâni.
Nu e doar la noi, este peste tot aceasta teorie a conspiratiei. Spre exemplu: in Peru locuitorii sunt convinsi ca antenele 5G raspandesc virusul pentru a-i obliga pe ei sa se vaccineze cu acea substanta care contine microcipuri; de asta s-au apucat sa distruga antenele 5G din apropiere. Bineinteles ca nu erau antene 5G, erau antene simple de telefonie dar asta nu i-a oprit
Prietenas,au baietii tehnologie cu 20-30 de ani sau mai mult inaintea noastra, tinuta secret.Degeaba incerci tu sa despici firu' in patru ca tot acolo ajungem. Timpul o sa demonstreze daca ai avut sau nu dreptate.
Cat despre restul, o sa traim si o sa vedem.De ce te deranjeaza asa tare opinia altora pana la urma? Fiecare e liber sa creada ce vrea.Si-ti mai zic ceva, vezi ca educatia fara revelatie e egala cu zero, dar zero barat.
Deci educatia=0, deoarece revelatia exista doar la persoana intai, singular, pentru oricine altcineva este un lucru auzit de la altii sau citit.
Si, nu, faptul ca energia radiata de un emitator scade cu patratul distantei nu s-a schimbat la aia mai "evoluati". D-aia cardurile cu RFID se pot citi de la distante mici, nu se pot citi de la kilometri sau cu satelitul, pentru ca emitatorul ar trebui sa radieze o energie enorma in tot orasul pentru a avea suficienta energie RFID-ul tau.
Despre cipuri știu că Compania Wisconsin din SUA deja și-a injectat angajații cu cipuri RFID în mână, considerând că procedura mult mai utilă, probabil în favoarea companiei. Probabil dacă va fi un cip în corpul uman va fi impus în alte situații. Exclus vaccin sau în situația de acum. În rest depinde de evoluția nanotehnologiei
https://youtu.be/Tw82jm00IoM
Nu toti suntem neinformati ca tine, imi pare rau sa te trezesc la realitate.
Ok frate,ai dreptate aici
Doar cu o chestie nu sunt de acord
Vaccinarea
Tu ai spus ca "Ce este cel mai grav lucru sunt persoanele care nu cred in virus si ne pun sanatatea noua, celorlalti, in pericol"
Voi puteti sa va vaccinati cand va vine randul,până atunci protejati-va cum v-ati protejat și până acum
Eu, dacă is sănătos tun, nu am nevoie de vaccinul asta pentru ca eu am intalnit "gripe" care au fost atât de agresive de am crezut ca mor
Am crezut ca mor pe pat dar uite, nu is mort și mi-a trecut
Persoanele care au boli cronice ar trebui să se vaccineze dar numai dacă vor pentru ca daca acest vaccin va fi obligatoriu atunci încalcă drepturile omului
Dacă nu va fi obligatoriu dar o sa ai nevoie de certificat de vaccin anti-covid ca sa intrii în restaurante, magazine, săli de sport etc atunci iar nu e bine ca ingradeste dreptul la libera circulatie
Tu trebuie sa înțelegi ca acest vaccin te protejează 95% de covid dar doar pe tine nu și pe ceilalți din jurul tau
Eu dacă îmi fac vaccinul, eu o sa fiu protejat 95% de EFECTELE covidului
Deci nu de virus vei fi protejat 95% ci de efectele lui
În continuare pot sa transmit virusul mai departe
Ca sa fiu pe înțelesul tuturor acest vaccin te face "asimptomatic" sa zic asa
Deci dacă te vaccinezi nu salvezi pe mine doar pe tine de efectele covid-ului
Eu respect pe toată lumea, și cei care se vor vaccina si pe cei care nu se vor vaccina
Si inca ceva...
Nu ai dreptul să spui ca educatia cuiva este joasă, nu te încrede asa de tare
Înafară de vaccin is de-acord cu tine in tot
Acuma și pe mine mă apucă niște nervi cand vad ca alții zic ca Bill Gates vrea să bage cipuri în vaccin etc dar ma abțin și respect și pe ei
Asta înseamnă cei 7 ani de-acasa
Eu iti doresc sanatate
Numai bine
Too long, didn't read. Având în vederea longitudinea întrebării, care acuși devine roman, se constată că în spatele postării nu a existat vreun alt motiv decât etalarea complexului tău de dumnezeu. Asta nu va schimba opinia nici unui negaționist COVID, din potrivă, vor spune că ești un alt ignorant spălat pe creier de guvern, așa cum susții la rândul tău că ei sunt ignoranții. Dacă tot afirmi că ești frustrat de situația acest site, eu zic să cauți forumuri care să ofere mai multă validare opiniilor tale.
Ori ai citit ce ti.a convenit ori n.ai inteles tu bine. N.am spus că site.ul este o problema in general, ci mentalitatea asta conspirationista pe baza a nimic la nivel de țară. Si nu vreau sa ma laud ca vai ce destept sunt eu si voi incuiati. Eu imi prezint nemultumirea, imi prezint opiniile pe care le consider adevarate si le dezvolt prin argumente, dovezi, studii si exemple si va cer si voua parerea pe baza a ce am relatat.
MadaAwwr întreabă: