Vorbeste cu el intre 4 ochi.
explica-i si vedeti daca aveti vri-un punct comun sau nu.
bafta
Pey o data ce esti asa populara si intrii in vorba cu ceilaltii din scoala incearca sa intrii si in vorba cu el. Poate de fel e mai timid si de ce nu sa faci tu primul pas de inceput!
~Si ca idee pentru a intra in vorba cu el intrebii de o fata de prin scoala si-l intrebii daca a vazut-o cumva, dupa care faci cunostintza cu el.(un mic exemplu)~
Pentru inceput saluturi, apoi o sa mai schimbatzi vorbe c-am ce ar mai fii prin scoala si uite asa din vorbe mici ajungetzii sa va cunoastetzii mai bine si de ce nu, sa facetzii schimb de numarul de tel sau id. de mess. Dar bine ca trebuie sa lasi baiatul sa faca pasul asta pentru a-ti cere numarul sau id-ul. In rest fii tu insutzii in prezentza lui si cat mai naturala.
Si apropo nu asculta ce zic ceilaltii(gura lumii in general e c-am rea) conteaza ceea ce faci si ce simti
pup:* si sa te aud de bine
Of! am auzit si eu o fata de 14/15 ani care ii place de un baiat mai mic decat ea si nu de unul de 19/20...esti rara, iti spun eu, nu doar populara ci si un specimen rar(mai nou:-s)
nu este ceva rusinos pentru ca iti place de un baiat mai mic decat tine, de curand am observat si eu unul mai mic decat mine sitare dragalas
la partea ca e mia mic decat tine, asta e acum, la inceputul clasei a7a, ca la sfarsit va fi de 2 ori mai mare decat tine(baietii cresc de obicei dupa 14 ani cu multi cm, in schimb fetele, dupa aceasta varsta se inala cu mai putin cm) asa
si referitor la cum sa il cuceresti pai, uita-te insistent la el, clipeste din ochi cand il vezi, si psune-i intr-un final si "buna" daca vezi ca pana atunci iti mai da raspuns la "priviri", fa rost si de id-il lui si borbeste cu e pe mess.bafta!