anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok, ma declar complexata de cum arat. O sa spuneti ceva gen "nu conteaza cum arati, ci ceea ce este ininterior" dar sa fim seriosi. Aproape nimeni nu se mai uita la asta, si nu poti arata ca muma padurii chiar daca ai o inima de aur. Sau veti spune "puneti calitatile in valoare. ce-ti place tie". Si daca nu am calitati? Sunt aproape anorexica (ma refer la greutate nu ca as vrea sa slabesc, eu vreau sa ma ingras dar nu pot), nu am sani, sunt scunda, am fata oribila si picioare si maini prea subtiri. Eu sincer, m-am saturat sa ma batjocoreasca toti. straight face

5 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Problema e la tine, nu la ceilalti.Sa stii ca tot ceea ce credem despre noi insine, chiar daca nu exprimam in cuvinte, dar suntem convinsi in mintea noastra, transpare in exterior si influenteza parerile si impresiile celorlalti. Daca tu crezi despre tine insati ca esti dizgratioasa, prea slaba si fara calitati, asa vor crede si ceilalti. Daca tu nu te pretuiesti, cum te-ar pretui altii? Prin urmare, cred ca trebuie sa incepi cu tine:priveste-te cu atentie si spune-ti:asta sunt eu, nu sunt nici mai frumoasa dar nici mai urata decat multi altii, sunt in crestere, natura mai are inca de lucrat la mine.Banuiesc ca esti foarte tanara si neincrezatoare. O taina a unei vieti echilibrate este aceea de a ne accepta pe noi insine asa cum suntem.Lumea aceasta nu e facuta doar din top-modele si nici numai din feti-frumosi. E loc pentru tot felul de oameni.Si, desi nu crezi, totusi frumusetea adevarata, cea care depaseste niste simple aparente, este adevarata frumusete.Si nu uita ca, deseori ratusca cea urata ascunde o lebada adevarata.Ne-a spus-o de multa vreme insusi Andersen! Numai ganduri bune.

| Mina a răspuns:

Vad ca esti complexata pentru ca esti slaba. Heii! Asta se poate "repara"! Fa sport, mananca, ai incredere in tine! Cu timpul, te vei ingrasa. Cand te vei ingrasa, vei avea si sani happy. Ce conteaza ca esti scunda? Scunde sunt si: Shakira, Kylie Minogue, Christina Aguilera si multe altele. Si, mamaaaa, ce sexy sunt! Asa ca lasa lumea (acei "toti" de care spui tu) sa vorbeasca singura. Tu ingrijeste-te si vei fi multumita de tine, de felul in care arati, in primul rand pentru tine!

| bunker a răspuns:

Esti ce esti.maturizarea presupune si sa te accepti si sa-ti vezi incontinuare de viata ta. daca iti petreci timpul gandindu-te la parerea celorlalti despre tine uiti sa mai traiesti

| mistikk a răspuns:

Pana la 16 ani am fost tipa mica si nedotata din clasa aia mica.frumusica ce e drept dar foarte salba chiar anorexica multi si-au abtut joc de mine dar in acelasi timp nici eu nu am ezitat sa imi bat joc de ei ac sunt grasi fata mea nu pune la suflet si ce daca ai sani mici? s-au inventAT sutienele push-up uite eu si cu prietenea mea cea mai buna aveam un slogan dupa care ne orientam ~nu-mi pasa cum arat atata timp cat pot creea o iluzie perfecta` asa ca nu-i problema cauta ceva sa te avantajeze si vei creea iluzia pe care tzio doresti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci eu am in calsa o colega care este ffffff urata are ochi mici puze suptiri nas de vrajitoare si nu glumesc. Dar daca ai sti cate fite face su cate talenet si este foarte pisicoasa si otit baieti vor sa stea numai in prejma ei. Deci tot cea ce trebuie tu sa faci este sa te machezi daca spui ca nu iti place fata ta asa cum vrei sa iti arnajezi parul faci o cuafiura care s ate avantajeze si daca esti slaba nu are nimci ingrasate sa sa reusesti, pana atunci poti purta in sutien push up, si mainile si picoarele subtiri nu sunt un defect ma chiar o calitate toate modele sunt foarte slabe cu maini si picoare subtiri