Hmm.interesant tip ) l`ai vazut la web? ca daca nu, poate ti-a dat poze cu alt baiat fiind drept el, si nu vrea sa vezi ca te-a mintit sau mai stiu eu ce.cat despre convingerea de a iesi, incearca sa ii explici ca tu chiar vrei sa il cunosti, si daca ai prins drag de cineva nu ii cauti defectele, ci calitatile.nu cred ca el e baiatul cu cele mai multe defecte din lumea asta.si nici ca macar putin din comportamentu` ce il are pe mess nu il are si in realitate. oricum baietii nu stiu sa se prefaca mult si la cliseul "te vei indragosti de mine", da`i replica. "da` ce? tu nu te`ai putea indragosti de mine?" :p oricum asa nu o sa o poate tine la infinit. daca face tot asa, va ajunge sa nu mai vorbesti deloc cu el poate, doar nu stai dupa un... cand mai sunt atatia:p
Sincer e cam ciudat tipu'. hai sa iti spun o chestie sunt 2 feluri de baieti din punctu meu de vedere:
1. baetii care stau toata ziua pe net gasesc id-uri de fete si se baga in seama cu ele pe mess si bineinteles sunt foarte tari ei pe mess te aburesc cu diferite chestii ca de e foarte mare google si gasesti tot ce vrei pe el si iti spun unele chestii la care te miri si cand este sa te intalnesti cu ei gata s-a terminat orice smecherie baiatu nu mai are tupeu nu iti mai zice ce iti zicea pe mess in 2 cuvinte e tacut
2.si mai sunt baetii care au curajul ala nesimtit sa iti spuna in fata ce iti spun si pe mess dar mai rar vezi asa ceva
de cand a aparut internetul toata lumea e smekera pe el toti se dau mari si tari cand de fapt se de drept in realitate sunt praf.
cat despre tipul cu care vorbesti u nu stiu ce sa zic ai grija pote sa rada de tine, poate doar sa vb cu tine ca nu are cu cine sa vb ci te-a gasit pe tine. oricum ai grija sa nu te sperii cand o sa il vezi:d glumes.bafta
Daca tot iti spune te iubesc pe mess spune-i ca nu il crezi daca iti spune in fata atunci il vei crede cu adevarat si poate poate iese si el din casa