Pai daca fata e de treaba vorbesti numai cu ea si ii spui ceea ce simti. Nu va afla nimeni. Daca accepta deja nu mai ai de ce sa te temi de parerile altora, veti fi numai voi 2.
Buna,
Ca sa lamurim problema cu fetele o sa rada sau nu o sa rada sa stii ca ele o sa rada orisicum si daca o si placi e posibil ca acele fete sa ii fi spus asta si daca nu faci nimic tot nu este bine.
De multe ori fetelor le place ca baiatul sa preia initiativa si sa fie pregatit sa accepte consecintele.
Poti, daca stii ca nu are pe nimeni, cu un pic mai mult curaj cand o vezi in parc sa o abordezi si sa ii spui. Buna! Ce faci aici? Uite si eu prin plimbare
O discutie se incepe de la ceva banal, evident care nu are nici o legatura cu voi doi. Daca o sa fie conexiune o sa vezi ca discutia se dezvolta de acolo.
Cum adica fetele rad oricum? Nu radem de baiatul care ne place cu adevarat niciodata
Si eu eram un ingeras fetele mai flirteaza cu baietii si totodata surad Glumiti si radeti de el ca sa relaxati atmosfera Nu este ceva rau Dar oricum daca o prietena de a ata aar afla ca iti place un baiat stii ca ar rade
Mno, deci am facut rost de nr ei si am bagat.o in seama si mi.o zis ca o deranjeaza fata mea