1.Nu cred ca te va afecta pe tine inaltimea."latimea").etc. Incearca sa nu iti faci griji din cauza asta, si niciodata nu te lasa intimidat.
2.Eu sunt foarte sigura ca o sa fie si colegi de treaba acolo, care chiar daca vad ca nu prea vorbesti cu ei si esti mai timid. vor venii la tine. Incearca sa renunti la timiditate. sa fi mai tupeist.Stiu ca e greu, dar daca chiar vrei sa faci asta, vei reusi.
3. E bine daca te-ai inscris intr-un liceu bun, cine stie? Poate vei ajunge departe, daca doresti si tu asta.Cum spuneai si tu. e aiurea ca se cere atat de mult. dar tu.profita cat de mult poti de timpul liber.
4.Mai sunt si tarani care fac" caterinca" de aspectul fizic al unui om. dar tu niciodata sa nu ii asculti. tu nu ii baga in seama. Daca vor zice ceva .lasa-i in pace sa comenteze, tu fi tare.
Mult succes :*
1.Nu ai de unde sa stii daca u o sa fii cel mai scund, pentru ca inca nu ti-ai cunoscut toti colegii[cred]. Si daca ai fii, nu mi se pare o problema, decat daca esti mai scund decat toate fetele[ceea ce eu nu cred].
2.Cu timiditatea se rezolva rapid pentru ca ii vei cunoaste si nu vei mai fi timid...si cum ai spus tu.ca nu te "dezlantui".cu oricine, nici nu trebuie
3.Hmm...daca vei stii sa iti aranjezi bine timpul, si daca esti descurcaret, iti vei face timp si pentru distractie, nu doar pentru invatat.
4.Nu conteaza cat de frumos sau "nefrumos" esti...
Nr 4 nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta! daca cineva te place cu adevarat o sa te accepte asa cum esti nu conteaza exteriorul prea mult ca odata cu varsta dispare dar ce ai in suflet nu-ti poate lua nimeni si daca vor face misto de tine nu-i baga in seama ca nimeni nu e perfect
Dah! trage de fiare! sa cresti in inaltime! urgeeent
altfel o sa fim ca Moni si Iri. Ntz ntz
AnonimaBi întreabă: