| meyryi a întrebat:

Ollla.....la ce va uitati prima data la o fata/un baiat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meyryi cred ca atunci cand ma uit la o fata ma impresioneaza mai mult caracterul pentru ca frumusetea e un lucru care se duce repede, raspunsul e mai intai sufletul, apoi aspectulwinking! Caci o sa stai mai mult cu sufletul decat cu aspectul!

19 răspunsuri:
| yinyang a răspuns:

La gesturi si cuvinte...

| inna a răspuns:

La ochi.

| Raul a răspuns:

Depinde din ce parte vine in s
pre minelaughing

| SLeVeN a răspuns:

La fizic.

| Silvia a răspuns:

Baietii stiu ca se uita la fundlaughing)
Eu ma uit la fata si corp, dar cel mai important e comportametul... poate el sa fie "o papusa masculina" [Doamne ce am zisrolling on the floorrolling on the floor], dar daca e un nesimtit si un badaran ii mai dau si un sut in fund big grin

| naya a răspuns:

La un baiat. laughing

pupimik
| pupimik a răspuns:

Cand fac cunostinta cu cineva...mereu ma uit la ochi si la maini. Ochii sunt oglinda sufletului... iar mainile spun foarte mult despre cat de mult se ingrijeste persoana respectiva.

| alexdop21 a răspuns:

La o fata, primul lucru la care ma uit este cum e imbracata, apoi la sani, la fata, si abia dupa aia la cum vb si prostii din astea

| Delisha a răspuns:

Din fata:la ochi, la par si la zambettongue
din spate:la felul cum merge

| monyk a răspuns:

Buna, pentru prima oara la un baiat ma uit la ochii lui cat sunt de expresivi, la gura lui, sa aiba dantura curata, sa fie curat si sa miroasa bine, asta pentru prima data, dar nu numai asta conteaza pentru ca mai apoi descoperi si alte atuuri nu doar fizice, dar pentru prima data nu poti vedea sufletulhappy

| catalina_2916 a răspuns:

La cum arata..normal..dup-aia urmeaza s vad ce pers e si daca intr-adevar merita...

cami
| cami a răspuns:

La maini, gesturi, cuvinte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Caracterul este pe primul loc, frumusețea este trecătoare.
Pa, pa.

| cioko19 a răspuns:

La ochi love struck

| Jupiter a răspuns:

Nu am o regula.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mereu primul lucru la care m-am uitat au fost ochii love struckSincer nu stiu de ce happy
Apoi ma uit la comportamentul lui fata de mine, la zambet, privire, sa arate car de cat bine.

| Vizitiul a răspuns:

La par si ochi.:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Meyryi eu pentru inceput ma uit la sufletul acelei persoane, apoi la aspect, aspectul e un lucru trecator! Iti vei da seama ca mai tarziu o sa te bucuri mai mult de suflet decat de aspect!

| nu conteaza_8511 a răspuns:

La ce pot sa ma uit decat la ce se vede?laughing
Ma uit la EL:p

Întrebări similare