Pai daca nu iti convine nu mai pune intrebari! si tu m-ai scos din sarite cu intrebarea asta! ce ar trebui sa-ti fac?
Dc te stresezi degeaba? oricum nu o sa poti face nimic impotriva lor.nu iti place? induri si taci! daca nu, esti libera oricand sa pleci d p site.
Ar trebui sa te gandesti ca raspunsul il stiu toti cei care raspund. Si de multe ori, iti arata ca intrebarea este fara niciun raspuns si dupa ce-l dai, vezi ca esti al 9-lea! Si-apoi, unele raspunsuri pot fi gresite! Si nu poti face tu alte reguli aici pe site decat sunt cele facute deja! Daca cineva intreaba ce culoare are zapada, pot fi si 100 de raspunsuri corecte! Cei care cer funda, ca si cei care o promit sunt niste naivi! Unii ca o s-o primeasca si ceilalti ca o sa raspunda mai multa lume la intrebare daca promit funda! Degeaba te scoate pe tine din sarite, ca nu ai ce face decat sa te conformezi. Asa e normal! Ai dreptul sa pui intrebari cate vrei si ai dreptul sa raspunzi la cate intrebari poti, chiar daca s-a dat deja raspunsul corect.Nu prea vad eu ce drept ai tu sa te zburlesti la noi? Si mai si injuri!
Dar, cine te obliga sa intri pe site, daca nu-ti place? Sa inteleg ca pui intrebari, primesti un numar de raspunsuri si ii injuri pe cei care ti-au raspuns. De ce nu te duci tu mai bine pe site-urile care ti se potrivesc? Nu le nominalizez, ca s-ar putea sa mi se stearga raspunsul ca avand continut obscen/ilegal. Dar, sunt sigura ca stii despre ce site-uri e vorba.
@ardnaxur1961 Nu, nu-i injur pe cei care-mi dau raspunsuri.Doar ma enerveaza cei care dau aceleasi raspunsuri
Numai pentru asta iti sare tandara? Inseamna ca esti noua pe site.La cate stupizenii am intalnit trebuia sa plec pe luna.Asta este.Cu astia defilam.
Exista intrebari care au un singur raspuns.
Acest site merge in reluare si, de multe ori, iti apare o intrebare ca neavand niciun raspuns, il dai pe cel corect, crezand ca esti primul, iar, dupa 10 minute, constati ca ai dat, de fapt, al 15-lea raspuns, identic cu alelalte 14 dinainte.
Nu cred ca meriti injurat pentru asta.
Nu e vina userilor ca site-ul merge parca sta.