Cine a zis ca dincolo de moarte nu vei mai simti nimic?
Nu ai citit Biblia?
Dincolo de viata asata de pe Pamant exista o alta viata, trebuie sa fii bun si corect in viata asta ca in viata de apoi sa fii rasplatit, daca nu, vei fi pedepsit!
@Marionel, eu nu sint un om citit si nici nu am facultate dragul meu prieten, dar cred ca corectarea pe care mi-ai semnalizat-o nu suna prea bine:nu mai simti(este doar cu un singur"i")iar-nu va mai simtii, muncii, construii, cred ca suna mai bine cu 2 de "i". nu sint sigur, poate ne ajuta ceilalti, please@@@
@Mya, eu vb.de partea materiala de trup care va merge in pamint.trupul nu va merge in viata vesnica, doar cel care tine trupul in picioare"Sufletul"il numim noi.
@DaNy, inmultirea este unul din scopurile noastre, dar adevaratul scop nu este aceste, gindeste logic.si cei care se vor naste vor murii, ce crezi ca tot asa va fi pina la infinit? Tot ce tine de partea materiala are un inceput si un sfirsit.
Cu capacitatea de a diferentia intre bine si rau nu ne nastem, o capatam prin experienta proprie sau prin educatia ce transmite experientele generatiilor anterioare.Si,ca sa fim mai exacti sunt si alte specii care pot invata, int-o oarecare masura, prin experienta sau dresare, sa deosebeasca ce e bine de ce e rau.Ai vazut vreodata un caine asteptand la capat de zebra sa apara lumina verde a semaforului ca sa traverseze? A invatat ca e bine pentru el sa treaca numai cand masinile se opresc. Diferenta este aceea ca omul atribuie faptelor sale o valoare morala; nu face un anumit lucru nu numai pentru ca i-ar pune existenta in pericol, ci fiindca ar fi imoral,
; deci actiunea lui nu e dictata de autoconservare ci de spiritualitate.Cat priveste scopul omului pe Pamant nimeni nu l-a descoperit inca si la fel de nestiutori suntem cu ceea ce se intampla dupa ce murim.Eu zic ca important este sa ne traim vietile ce ne-au fost date plenar, asa incat, la sfarsit sa intampinam cat se poate de senini ceea ne asteapta sau nu dincolo.Numai bine.
@april, i-a pune-l pe acel caine sa scrie o "scrisoare de dragoste". Stimata(e)noi vb.de inteligenta si logica, un animal niciodata nu va multumi celuilalt, ia un Lup si pune-l la semafor.Noi sintem Oameni, problema este ca multi se comporta si gindesc exact ca ideeile lui Darwin.stramosii mei au fost oameni, cei care vor sa fie maimute-este la libera alegere.
Scrierea corecta se invata in studiile care se face inainte de facultate. Pe acestea sunt convins ca le ai.Cu gramatica nu ne jucam sa o tavalim fiecare cum vrea functie de urechea lui muzicala.Cand gresim trebuie sa acceptam corectiile celorlalti. Pentru ''Mya''. Cine azis ca dincolo de moarte ai mai simti ceva? Nu ai citit creationismul stiintific?
@april, iti multumesc sincer pentru.corectare,v-am zis ca nu sint un om"citit", am doar liceul agricol-intr-un cuvint sint un "Taran". Sincer va multumesc
@Domnul hombre, va accept ideeile...imi cer scuze pentru.greselile mele"Ortografice"daca asta va deranjeaza.Va multumesc
Termina cu sunt''Taran'' aceiasi gramatica ai avut la scoala ca si cel de la Bucuresti sa zicem. Oricum liceul agricol pe care l-ai facut e la oras. Ca nu te-ai straduit...
Nu trebuie absolut de loc sa te scuzi ca nu mai deranjat Marionel a facut o corectura corecta. Si mai ma repet inca o data "cand gresim trebuie sa acceptam corectiile celor lalti''. Sper ca m-am facut inteles.Si eu gresesc si inca de multe ori.
Eu gandesc foarte logic, la tine apar unele lacune, omul a fost lasat de catre Dumnezeu, cu scopul de a se inmulti, aici nu poate fi vorba de latura materiala, documenteaza-te din Biblie!
Traian intrebarea ta arata ca esti o persoana insetata de cunoastere. Mie personal mi se parea ilogic sa mor si sa ma ridic la cer.Asa ca am inceput sa cercetez.Cred ca nu te deranjeaza sa impartasim.Moartea este asemanata cu un somn adanc in Biblie in Eclesiast.Scopul lui Dumnezeu este tot acelasi, de a transforma pamantul intr-un Paradis.Psalmul 37:29.Desigur nici o carte in afara de Biblie nu iti va gasi raspunsul deoarece problemele omenirii au inceput in cer.Scopul nostru este sa ne pastram in Iubirea lui Dumnezeu. Iar pentru a infaptui vointa lui este necesar sa aplicam principiile Biblice in viata noastra.Biblia este cuvantul lui Dumnezeu, dar in acelasi timp o carte plina de sfaturi practice care iti va oferi raspuns indiferent la ce intrebare si iti va aduce multa mangaiere.Nu renunta sa cauti si te asigur ca vei avea parte de multe satisfactii.
Http://my-friendly-place.blogspot.com/......tml...Vezi si articolul meu.Ca parere personala dupa moarte e cu adevarat viata.Viata cea vesnica. Sufletul o sa ramana cu toate sentimentele si amintirile traite.
Cipi1212 întreabă: