@otonis eu te sfatuiesc sa nu te sinucizi poate se intoarce stropinela la tine
si eu eram cat pe ce sa ma sinucid pentru ca nu ma vrea @bro... era cat pe ce sa ma arunc de pe bordura... apoi cevqa parca m-a tras inapoi...am ginit pe trotuar o bacnota de 20 de euro...
apoi am vrut sa imi tai venele cu drujba... dar nu mai avea benzina
am vrut sa ma spanzur cu "firul vietzii"... dar nu-i gaseam capatul
asa ca am renuntzat si inca mai sper... speranta moare ultima... (astept sa moara ea prima )si pe urma cred ca ma reazgandesc
Esti tare plictisit si ti-ai gasit sa ne bagi in sperieti, cum s-ar zice.
Nu fugi dupa tramvai, tren, ziua de ieri si fete pentru ca, nu le vei prinde, ori de le vei prinde risti sa te "accidentezi". Ce zici, renunti la Stropinela in favoarea fetelor de pe TPU, care sigur ca "nu te vor traduce" asa de repede? In caz afirmativ, schimba si tu impresii cu userii TPU, si-ti va trece de plictiseala. In ceea ce priveste pamantul pe care vrei sa-l cumperi, nu-ti pot fi de folos pentru ca, nu sunt din CT, insa da si tu acest anunt la mica publicitate si cine stie de unde sare iepurele.
Iti mai sugerez un "leac" contra plictiselii: fa ceva, actioneaza, socializeaza si vei vedea ca te vei simti mai bine.
Nu uita ce nu te omoara te intareste. Bucura-te ca ne ai pe noi prietenii tai virtuali de pe TPU si gandeste-te ca noi dorim sa ne amuzi cu gagurile tale, pe viitor.
@ "adriana_sw33ty" sa te sinucizi aruncandu-te de pe bordura!? La asta nu m-am gandit! Trebuie sa fi fost tare inalta bordura.
@nekane tu pune pile pe unde poti ... bro e febletea mea... iar @ punctul meu slab
Mai dar ai o imaginatie bogata cica vrea sa se arunce pe geam de la parter, pff nici acolo nu ai curaj huh?)
Ai simtul umorului