| dianka_4861 a întrebat:

Ooo buna din nou... ce ganditi cand vedeti 2 fete care rad cu lacrimi pe strada si nu mai au aer de la atata ras tinanduse de burta ...intreb si eu asa sa stiu ce cred oameni cand ma vad pe strada cu prietena mea cea mai buna pe strada mea pe strada

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Nimic neobisnuit...crezi ca esti singura care face asa?rolling on the floor
Nu m`ai vazut pe minerolling on the floor

13 răspunsuri:
| Criiss16 a răspuns:

Nimic pentru ca si eu sunt la fel.laughing

Poate chiar mai rau.rolling on the floor

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Cum adica pe strada mea pe sradarolling on the floor?

| Swabia a răspuns:

Cine le-a dat drumul la nebunele astea?! happylaughing)laughing
Stai linistita ca nu face`ti exceptie, fiecare are un gram de nebunie! laughing

| Bianca_4346 a răspuns:

Asa sunt si eu cu ''zuzele'' mele...mai ales ca eu sunt cea mai ''nebuna''dintre ele... dar chiar ma mir cand vad pe altele ca fac asa...ma gandesc ca vor sa atraga atentia...

| YLLL a răspuns:

Girls just wanna have fun!
Aasa si trebuiee
sa ne distram:X
laughing
:*

| nuamnuvreau a răspuns:

Pai rasule contagios...cred ca as rade si eu, si as gandi ca se distreaza pe cinste, asa ca sunt norocoase ca au motive sa rada si nu sa planga.

| spin a răspuns:

Km toate fac asa, ceas vrea sa fiu in romania sa mai rad si eu cu ele...aici lumea e mai nu stiu...nu e caterinca pe strada k in romania...
"pe strada cu prietena mea cea mai buna pe strada mea pe strada" giee
hai k ai fost tarelaughing...
parca ai fi cantat rap.
nu ma intelege gresit...chiar mi-a placutlaughing

| dianka_4861 explică:

Giee ce raspuns penal ai dat am scris de 2 ori thinking nici nu mi-am dat seama laughingnu ma supar stai fara grja rolling on the floor

| ---droid-kid--- a răspuns:

Nu m'ai vazut in actiunde!
cand sunt cu gascalaughinglaughingtoata lumea se uita la noi...cantam.dansam pe stradalaughing
ne traim viata! pf ce ma intereseaza pe mine de altii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt la felrolling on the floorlaughinglaughing.

Eu cand vad alte fete zic:"Doamneee, oare asa aratam si noistraight face?"rolling on the floor

Si da, asa aratam, dar ce ne pasa? Atata timp cat ne simtim bine!laughinglaughingNu?batting eyelashes

:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehe... daca aflii spune-mi si mie pentru ca si eu am acelasi obiceilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mirosi

| someoneyousmile a răspuns:

Daca as vedeam 2 fete care rad ca noi doua cred ca as zice ca`s nebune de legat...noi radem pana cadem pe jos si daca vedem cum zboara o frunza radem...deci nu suntem normale dar e bine sa radem ca ne simtim superwinking...:*:*:*:*...mai ales cand scapam gemenii prin scara, cadem prin boscheti sau arunca oamenii cu ibricul dupa noiwinking