Optimismul aduce o stare de bine si confort, insa persoanele prea optimiste, sperand vesnic la happy-end, cum spui tu, vor fi dezamagite!
Pesimistii, pe mine ma indispun! Vesnic nemultumiti si culmea vor sa aiba dreptate! Stiu ei ca "nu va merge","nu e bine","nu cred","nu are cum", etc.
Nu ma incadrez in nici una! Eu sunt la mijloc:REALISTA!
Sunt pesimista.Sunt alergica la roz si detest sa-mi spui ca va fi bine.Asta inseamna ca ma minti in fata.Vad problemele in cifre, niciodata in litere. Daca ai ceva sa imi zici spune-mi daca nu, nu mai sta langa mine sa barfesti pe altul
Daca ploua afara nu te astepta sa ma plang de vreme ca tine, ci sa merg incet lasand ploaia sa-mi spele gandurile
Si inca cevaaca imi pasa de oameni, asta nu inseamna ca le permit si lor sa le pese de mine
Da Mihaela ai dreptate, uneori ma urc prea sus pe nori si mai cad dar tot cu roz incep, e ceva ce nu inteleg. Nu imi inteleg bunadispozitie fara motiv dar ma bucur de ea . Cred ca sunt mai mult decat paralela cu lumea reala din moment ce eu vad totu roz si pentru fiecare problema gasesc o solutie mai mult sau mai putin nebuna.
xoxo, didi
anonim_4396 întreabă: