1. Nu, ii bini asa.
2. As rade, daca ma injura inseamna ca l-am enervat bine.
3. Seminte - merg cu Guta si Salam.
4. Da.
5. Da.
6. " Sarut-mana pisi, cati ani ai? Porti pantofi cu toc? "
Nu-l urasc dar imi e antipatic, nu urasc pe nimeni - ar fi energie consumata fara rost.
7. Un ciobanesc german care sa nu aiba nevoie de mancare, plimbare sau sa-si face nevoile. Si da, ar fi ideal sa nu fie de plus, impaiat sau in putrefactie.
8. Il scuip in ochi. Normal ca ii dau si lui.
9. Nu.
10. " Cu paharul langa mine, Cu cobzarul langa mine "
Ce dracu fac la ora asta...
1. 20
2. Înjur de obicei la ordinea zilei deci nu e mare chestie
3. Ce *** cumpăr.ce am nevoie
4. Doub
5. Îmi place numele meu
6. Nu suport câțiva
7. Bani
8. Nu suport câinii deci probabil nimic
9. Am
10. Ce **** întrebare
1. 20 as vrea sa am 4.
2.M-as pisca, inseamna ca sigur visez.
3.Ar dura prea mult sa scriu
4.Simpatizez cativa, dar nu pot zice ca tin la cineva.
5.Sa stii ca da, e destul de diferit.
6.Nu il urasc, dar ma sacaia Zabyel(sau cum il mai cheama)
7.Un poster cu Megan Fox(ca sa am ce sa pun iarna pe foc bineinteles).
8.I-as da lui toata mancarea, o merita
mai mult ca mine.
9.Nici eu nu mai stiu
10. Oricum, mi-e indiferent.
1. 22 fac acum pe 30 sept, YAY inca un an din viata s-a dus, hai sa sarbatorim! (nu am inteles niciodata sadicitatea sarbatoriri zilei de nastere, dar hey poate am eu niste rotite stricate). As prefera sa am 30-40 de ani, sunt curios cum ma voi schimba.
2. Mi se rupe , ne cunoastem de o viata literalmente, il consider familie, fratele meu mai mare oarecum.
3. Fructe, alune, inghetata, nectar de portocale, mmm nectar!
4. Tin la tine, este voie?
5. Real life ma numesc Miron, si mai am diminutivul Roni, uneori uit sa raspund la Miron , da, le ador.
6. Prea mult spus "urasc", mai degraba imi sunt antipatici copilandri/incultii de pe TPU uneori, dar hey! Citesc vad ce tampenii poate avea un om, raman surprins (duh!), trecem mai departe.
7. O sa o/il copiez pe @SareInOchi oarecum, un mastiff englez care sa poata trai 20 de ani +, iubesc rasa dar traiesc al naiba de putin !
8. Daca sunt la un prieten il intreb daca are voie si ii dau si lui, daca e pe strada, in functie de ce mananc ii dau si lui jumate, eu pot sa-mi procur mancare, el nu prea...
9. Nada, nope, 0, nu. Vreau sa fiu mai stabil pe toate planurile, am timp si de relatii.
10. In deplin auto control asupra actiunilor si vietii mele, in pace, ordine si curatenie, fara vecini.
1. 36 de ani desi ma simt ca la 25 si mi-as dori sa am vreo 15
2. Simplu, nu i-as mai vorbi pana cand isi va cere iertare. Daca nu, pleaca unul, vine altul.
3. De ceea ce am nevoie in ziua respesctiva, nu prea cumpar doar de dragul de a cheltui banii.
4. Toti imi sunteti dragi.
5. Da
6. Nu pot spune ca urasc, ci doar imi este antipatic. Nu-mi vine unul in minte, oricum cei care chiar nu-i plac si au provocat cearta, simplu si la obiect, ii ignor si ii raportez daca este cazul.
7. O geanta cu bani , de as pleca la naiba mai repede din Germania (vise taica, as vrea eu)
8. Ii ofer din portia mea sau ii cumpar special mancare pentru el.
9. Am logodnic.
10. Atat cat sa-mi fie mie bine, nu doresc nici mult si nici prea putin.
D-apai nici nu or trecut cateva dinastii pana sa vii.