Am patit-o o perioada lunga de timp pana sa mai maturizat și a conștientizat penibilul situației.
La început eu nu am știut ca face asta și am cazut cum se spune intr-o capcana.L-am ajutat sa ma denigreze fără sa știu,pentru ca noi aveam un fel de relație și nu ma gândeam ca anumite lucuri ce ar fi trebuit sa fie normale intr-un cuplu se pot face publice și chiar "inflorii" în asa hal încât sa te faci de ras.
După ce mi-am dat seama de ce se intampla am încercat sa ignor persoana,am rupt legătura cu el,dar în același timp ii lăsăm o portiță prin care sa poată vedea când o duc bine,când sunt fericita ca să îl macin.Ii mai raspundeam din cand in cand asa la misto si ii promiteam marea cu sarea, iar dupa il renegam cum se spune si imi vedeam de ale mele.Din disperare ca nu mai poate sa ma manipuleze și aibă la mana, a inceput sa se facă singur de ras. Spunea ca încă vorbește cu mine, ca i-am promis aia si cealaltă, iar când ma întreba cineva daca e asa spuneam sa își vadă de ale lor ca eu am viata mea.
Practic a prins mai mare drag de mine când am făcut mișto de el decât atunci când i-am fost devotata.
Pana la urma mi-am refăcut viata, chiar dacă ma mai cautat i-am spus sa termine cu prostiile deșii a continuat sa vorbească la adresa mea și chiar sa îmi vina noaptea pe sub geam aproape pana în prezent.Acum ii e rușine sa treacă și pe aceias strada cu mine
Buna. In primul rand, nu cred ca acea persoana a fost indragostita de tine deoarece iubirea e ceva permanent iar trecerea de la o etapa pozitiva la alta negativa dovedeste acest lucru. In al doilea rand, incearca sa lasi totul de domeniul trecutului, sa te bucuri de prezent si sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a avea un viitor cat mai bun. Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoie de sfaturi poti sa im scrii in privat. O seara frumoasa.
Catalin180900 întreabă: