| valentina_7941 a întrebat:

Orice intrebare se pune aici si se afla cu timpul si un raspuns, oare aceasta intrebare care o pun eu va deranja? noi il iubim pe dumnezeu asa cum este scris?
daca l-am iubi asa cum este scris oare nu am gasi raspuns la toate si tot ce este in viata noastra? multumesc.

4 răspunsuri:
| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Buna.Nu stiu cum si daca altii Il iubesc pe Dumnezeu dar atata timp cat nu ne batem joc de ceea ce a creat Dumnezeu, nu ne batem joc de noi si de semenii nostri, atata timp cat ne respectam reciproc si nu radem de aproapele noastru, respectam poruncile Domnului si facem ceea ce ne-a spus Mantuitorul...Asta e iubirea noastra. Trebuie sa-l iubim pe Dumnezeu asa cum ne-a invatat Mantuitorul nostru happy. Iar raspunsurile nu le gasim deoarece mintea noastra umana este limitata si nu putem intelege anumite lucruri. Chiar in clasa a8a in cartea de religie este o mica lectura despre un copil aflat pe plaja care incerca sa aduca toata apa din mare intr-o gropita cu un ciob iar un filosof care vroia sa stie cine este Dumnezeu radea de el. Dar mai tarziu si-a dat seama ca el vroia sa faca acelasi lucru ca si copilasul. Asa a fost intotdeauna... Noi nu avem cum sa inteleg chiar totul pentru ca nu trebuie. Daca era necesar sigur stiamwinking. Asa daca am sti tot ce vrem am sti cand vom muri, cand ne vom imbolnavi si alte lucuri. Oamenii nu stiu sa aprecieze ceea ce ne-a dat Domnul si de aceea daca am sti totul am face foarte mult rau(fie cu intentie fie fara aceasta). Aceasta este parerea mea...

| deeea28 a răspuns:

D-zeu nu cred ca este asa "cum este scris", este altfel, nu stiu sa-ti zic, ca nici eu nu stiu, dar asa simt. Eu nu mai cred de mult in religie, biblie si prostii de astea. Iar universul si tot ce ne inconjoara nu e ceva de genu: 1+1=2, e mult mai complex, asa ca intrebarile sunt multe si raspunsurile destul de dificil de dat si mai ales cand pe noi ne preocupa mai mult sa facem rau la altii sau sa ne luam nu stiu ce haine de firma, sau eu mai stiu ce rahaturi de astea. Iar de iubit...nu stiu, fiecare il iubeste mai mult sau mai putin, pe d-zeul care si-l imagineaza.

| Sylx a răspuns:

Nu pot sa nu observ la tine "grija" de a nu incepe fraza cu litera mica, iar CUVINTUL pe baza caruia ti-ai construit intrebarea l-ai scris cu "d" mic. Ma rog, a fost probabil o scapare din partea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Complicata tema, eu sunt atee.