Era excroc, nu avea cum sa miste obiecte, dovada e cum merge corpul uman.
Ca sa misti ceva trebuie sa actioneze o forta, aia cum o creezi? Forta face ca ceva sa loveasca acel obiect cumva, sau sa il impinga.
Fie un alt obiect, fie si miscarea aerului poate face asta
Dar si astea au nevoie de forte ca sa se miste. Nu merge asa doar uitandu-te.
In general ce se intampla in creier se intampla chimic, deci nu prea ai cum sa transmiti ceva in afara, de aia nu exista nici telepatia.
Iar undele alea electromagnetice is infime care le capteaza EEG-ul, plus ca nu le poti controla tu cum vrei.
Pe langa ca pentru forte ai nevoie de energie, daca facea asa mai mult timp intr-o zi, trebuia sa arda mai multe calorii, si ai fi constatat ca nu se intampla asta, adica ca de fapt nu facea asta.
Nu cred in astfel de lucruri, deci nu am ce dovezi sa aduc, cu atat mai mult ceva concret.Ce inseamna asta mai exact? Gasesti dovezi cate vrei pe internet, asta daca tu crezi. Daca nu crezi, le consideri povesti si s-a incheiat discutia.
Nu. am citit trei carti de la el, si in nici una nu specifica cum ca face ceva supranatural. Omul a fost doar un filosof din India ( guru spiritual la ei ), care impartasea sfaturi despre viata. Unele sfaturi sunt utile, dar ca orice om, mai are si greseli in ideologia lui.
Vampire_fan întreabă: