Eu cred ca se refera pur si simplu la faptul ca fumeaza si nu ii banuieste nimeni ca ei fac asta.
Liceul e locul unde vrea sa impresioneze si da ce e mai bun in el dar cand iese de la școala simte nevoia sa exteriorizeze lucruri care la școală nu ar fi apreciate.
Rosalinda tu ești simpatica de felul tau, dar sunt curios dacă îti mai rămâne timp să trăiești si în lumea reală.
Sigur nu sunt lucruri interesante și în realitate?
Iar dacă ești așa pasionată de intrigi și mistere cred că ar fi mai productiv să-ți exersezi mușchiul conspiraționist cu niște cărți polițiste bune.
Mi-am exersat în adolescență.
Aceste scenarii ipotetice îmi vin în minte oricând, și când lucrez și când nu.
Whatever makes you happy. (◠‿◕)
Până la urmă ce părere ai avea despre colegul fictiv și conversația dintre el și prietenul lui?
Cred că de fapt sunt doi demoni care vor să deschidă porțile iadului de sub sala de gimnastica a liceului la care învață și să aducă cu ei apocalipsa și 3000 de ani de orori.
Ori asta, ori sunt doi parteneri care vor să-și cumpere o tonetă cu înghețată și să o vândă fara să aibă de fapt autorizație. That's even more evil.
Tu ar trebui să oferi unul.
Exista un singur raspuns dupa mine , tinand cont de calitatile avute de cel tradat si totodata de faptul ca e foarte rezervat, erau infiltrati sa -l descoase, cel mai bun prieten afla mai multe de la el prin prietenie,, nu ma banuieste nimeni,,.
e corect?