| Nico_9876 a întrebat:

Pai...cum as putea sa il fac pe prietenul meu sa fie mai deschis fata de mine? NU ne vedem prea des.pentru ca el e in clasa a 12-a si mai are de invatat pentru BAC dar tot nu este atat de apropiat de mine cum ar trebui... El nu a fost cu prea multe fete, de asta cred ca e mai rezervat dar eu vreau sa il fac sa tina la mine.Cum?

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Comunicarea este cheia solutiei.Ca o relatie sa se mentina trebuie sa va vedeti fata in fata sa fiti ca un cuplu adevarat.Asta nu poate fi numita relatie cand va vedeti din an in paste.Cheama-l afara macar in weekend-uri si insista sa iasa! Nu trebuie sa cedezi! In weekenduri e momentul tau! Bafta!

| Madalichka a răspuns:

Eu cred ca tine deja la tine, doar ca are nevoie de putin timp (mai ales ca spui ca e rezervat). Cel mai bine ar fi sa-l lasi sa respire, pentru ca daca il cauti prea des, il vei sacai si se va satura de tine.
Daca va pastra distanta si dupa bac, atunci sa iti faci griji, dar sper sa nu fie asawinking

| pitbull60 a răspuns:

Iubirea asta.bat-o focu'hee heeTu in primul rand trebuie sa il scapi de timiditatea asta.nu stiu. vorbiti cat mai mult.chiar daca nu va vedeti des.la telefon e si asta o alternativa.stiu eu... faptul ca e timid il face asa distant de tine.
INCEARCA SA COMUNICI CAT MAI MULT CU EL! daca el nu face pasul asta e pentru ca e rusinos si na.stii tu cum e...in general fetele sunt mai "tupeiste"decat baietii.