Nu e in regula ce se intampla. Ai vazut ce s-a intamplat cu profu' de sport de la Jean Monnet? Am impresia ca povestea asta se repeta.
Poate sa fie profesorul cat de dragut, de tanar, de amabil... dar tot profesor ramane.
Eu am impresia ca si tu si prietena ta sunteti cam topite dupa el. Poate nu iti dai seama, dar trebuie sa ai grija sa nu incepi sa te indragostesti de el.
Oricum ar fi, ar trebui sa o faci sa inteleaga pe amica ta ca diferentele dintre ei sunt enorme, ca ar fi mai bine sa isi gaseasca un prieten de varsta ei, sa nu mai mearga la handbal sau la alte activitati pentru a-l vedea pe el... Daca nu reusesti sa o convingi, cred ca ar trebui sa cauti ajutor la o persoana matura, de incredere.
Bafta!
O sa-i treaca chestia asta cu timpul.E normal sa ai o anumita obsesie pentru un profesor BUN dar o sa-i treaca.Combin`o cu un baiat, da-i o intalnire cu cineva si asa o sa-i treaca mai repede. Vorbeste cu ea si explica-i cum sta situatia, spune-i ce ne-ai spus si noua.
Si eu aveam un prof BUUUN in clasa a6a sau a7a tot de sport, avea vreo 22 de ani si era baiatul directoarei, la ora lui nu faceam altceva decat sa sar la capra. Aveam scutire la sport si nu avfeam voie sa fac dar pentru ca era el prof am facut sportul tot anul, jucam handbal in echipa scolii, mergeam la campionate(jucam si bine handbal)dar daca era il aveam pe el ca prof nu mamai inscriam eu in campionate.M-a lasat sa intru in campionate pe oras la fotbal, ceea ce nu e normal ca o fata sa joace intr-o echipa de fotbal de baieti, mai ales in campionate.Eram in al9lea cel dar dupa cateva luni mi-a trecut ca eram cu ochii dupa pusti de varsta mea.
Spune-i ca nu e de nasul ei, ca nu are nicio sansa si ca nu-si va parasi sotia si copilul pentru ea.Asta o sa o raneasca dar asa ii trebuie, poate asa se va potoli.
mia100خوبصورت întreabă: