| alexa_9610 a întrebat:

Pai povestea mea e cam asa...sunt de un an cu un baiat am avut multa incredere in el si am aflat ca a stat cu prietena mea cu un scop asa zice el va dati seama ce. a reusit si eu binenteles m-am certat cu ei cand am aflat eram acasa la el si am vrut sa plec da el nu m-a lasat sadsi am inceput sa plang, nu mai ma potoleam el ma lua in brate si imi zicea ca a gresit si sal ierit, (si n-am zis ca il iubesc ffff.multsigh ) si ma tot intreba daca mai i dau o sansa, i-am zis ca ma impac cu el si i-am pus niste conditii. el lea acceptat si ma ruga incontinu sal iert el plangea da eu ma faceam ca nu-l vad, dupa o ora mi-a pus o melodie care ni se potrivea perfect eu iar am inceput sa pleng si cand m-am uitat la el iar incepuse sa planga sad mie mi s-a facut mila de ellll si tot zicea ca pentru o zdreanta era sa ma piarda...eu i-am zis ca ma impac cu el da nu sunt sigura ma tot gandesc la asa cum a putut sa acceptecryingcrying( credeti-ma ca sunt intr-o incurcatura maree si nu stiu ce sa fac incotro so iausad ma simt ultimul om de pe pamant pentru ca stiu ca am tras multe pentru el spuneti-mi ce sa fac va rog:* astept raspuns

Răspuns Câştigător
| gabrielutzu a răspuns:

Sa iti bati joc? In ce fel? Sa te injosesti la fel cum a facut el cu aia cand era cu tine? Nu merita.Vei dovedi ca esti la fel ca si el.Fii altfel,mai buna,mai morala,ridica-te,nu te cobori,avand impresia ca asa il vei face sa sufere. Poate ca va suferi,poate ca nu,nu stiu,cert este ca tu te vei injosi, te vei umili in sensul rau al cuvantului, pentru nimic. Decizia pentru ce vei face iti apartie numai tie.Ai grija numai sa nu regreti mai tarziu.va fi prea tarziu.

5 răspunsuri:
| gabrielutzu a răspuns:

Si-au pus-o? Daca da, nu te mai gandi la el, nu merita.Mergi mai departe.

| gabrielutzu a răspuns:

Atunci lasa-l, nu merita sa suferi pentru un ***.O sa o faca din nou cu prima ocazie.

| alexa_9610 explică:

Sa si-au pus-o...

| alexa_9610 explică:

Da scuzati-ma!

| alexa_9610 explică:

Il iubesc prea mult nu stiu ce sa fac da vreau sa-mi bat joc de el sa simta cu e...