| NightRipper a întrebat:

Pana acum nu am mai comandat de pe OLX si am vorbit cu un seller pe whatsapp care avea un anunt cu niste postere pe care le face personalizate la comanda.Mi-a spus ca dureaza intre 1-2 zile lucratoare si mi-a cerut datele de contact ca sa poata sa-mi trimita coletul, fapt pentru care le-am si dat si mi-a spus ca o sa revina cu un mesaj pe whatsapp cand o sa-l trimita prin curier.
Intrebarea mea este daca o sa primesc coletul chiar daca nu s-a facut comanda prin olx si s-a facut prin whatsapp? Fiind personalizate nu am putut comanda prin site.Este sigur in acest fel?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Olx nu este un site de cumparaturi/vanzari, este un site de anunturi. Tranzactile se fac intre vanzator(cel care a pus anuntul) si cumparator(cel care este interesat), nu prin Olx. Poti vorbi la telefon, pe messenger, whatsapp, etc. este irelevant.
De aici iti cam dai seama cat de sigur este.
Evita sa platesti inainte sau sa accesezi vreo prostie de link de la posibili "vanzatori".
Daca este necesar sa platesti inainte asigurate ca vorbesti cu o persoana reala prin pagini de social media.
Nu am intalnit nici un vanzator care sa imi dea teapa dar am platit mereu ramburs.

0 răspunsuri: