| alexbulinuta a întrebat:

Pana anul trecut umblam in gasca apoi brusc am inceput sa nu mai merg deoarece incepusera sa apara persoane nedorite din cauza acelor persoane eu nu ma simte-am bine. Nu le duce-am lipsa caci mai aveam si alti prieteni, dar in ultima perioada si cei pe care ii mai aveam si alti din alte cartiere au devenit inseparabil de acel grup din care am facut eu parte. Acum am ramas doar eu si o buna prietena restul ne evita.As vrea sa imi fac eu gasca mea, dar sincer nu stiu cum. M-am saturat sa fiu doar eu cu prietena mea nu mi-e rusine cu ea sau chesti de genul asta caci imi este ca o sora, dar fiind numai noi doua lumea se ea de noi, ne jigneste caci nu are cine sa ne mai ea apararea 2 contra 40 nu merge si fara sa ne dam seama amandoua am devenit izolate de ceilalti copii.Deci daca ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi va sunt recunoscatoare. A era sa uit eu sunt foarte timida(cu personele noi ca dupa aceea devin forte vorbareata si de fel is o fire glumeata, dar mi-e greu sa ma adaptez)si prietena mea la fel si nici mici rau nu suntem caci suntem a 9... e destul de greu daca ma intelegeti.cryingcryingcryingcrying

1 răspuns:
| PetreConstanta a răspuns:

Foloseste mintea si vei reusi tu poti sa fii singura daca esti inteleapta si lasa-i pe ei sa fie si 200 Daca ii pui pe toti la un loc nu-ti iese o persoana Foloseste-ti mintea nu ai nevoie de cantitate ai nevoie da calitate Te pup