| PorumbRodica1965 a întrebat:

Pana cand credeti ca va mai dura nedreptatea oamenilor? Cand credeti ca se va pune capat, violentei, razboiului, saraciei, dezordinii, poluarii, egoismului, minciunii, urii?

Răspuns Câştigător
| RaduMD a răspuns:

Nedreptatea si toate relele mentionate vor dura pana la sfarsitul chipului actual al lumii. Mai mult, din numeroase locuri din Biblie intelegem ca, spre sfarsit, nu se vor atenua, ci se vor amplifica. Aceasta "evolutie" se explica prin aceea ca Printul Intunericului este Printul Lumii Acesteia. De altfel, nici nu e nevoie de Biblie, ci simpla observatie ajunge pentru a realiza ca, cel putin in privinta violentei, razboiului, poluarii, minciunii si urii ultimul secol le-a intrecut pe toate cele dinainte. Pe de alta parte, Dumnezeu nu scapa din putere niciun veac. Prin puterea lui proniatoare, El face ca neghina sa nu acopere fata pamantului si ca graul sa poata mereu sa aiba loc. De aceea, sa nu deznadajduim: cu adevarat important nu este cata neghina e pe pamant. Cu adevarat important este ca ceasul Secerisului sa ne gaseasca cu statut de grau bun, pe care Seceratorul sa il puna, cu bucurie, in hambarele Sale.

11 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Cat timp o sa existam; fiecare om percepe lumea diferit, se simte amenintat de lumea celuilalt, si o sa lupte cu toti care par s-o altereze. Oricum, lumea ar fi mai buna daca am intelege toti ca nu e nici o diferenta intre noi si un animal, sau o planta, ca omul nu e cu nimic mai special decat restul.

| mODIN a răspuns:

Cand nu vor mai exista oamenii.

| Melcul a răspuns:

Un singur cuvint "Apocalipsa"

| PorumbRodica1965 explică (pentru Melcul):

Apocalipsa este o revelatie sau o descoperire pe care a adus-o Dumnezeu, prin Isussi inger, apostolului Ioan. Se refera la lucruri trecute in(inspectie Apocalipsa 2; 3; lucruri prezente, Apocalipsa 12:9-12; si capitolul 17:12-18; si Apocalipsa 18:1-15 pentru viitorul apropiat (Este probabil greu sa intelegi dar daca ve-i studia Biblia o sa gasesti multe lucruri demne de incredere si adevarate. Daca doresti acceseaza www.jw.org, in acest sens si afli mai multe.

| Melcul a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Cred ca este foarte greu de inteles deoarece nici pagina care mi-ati lasat-o imi da eroare la deschidere.

Da, deci sa nu pui virgula dupa orgeu am pus+o din greseala si am observat acu. Desigur ca lucrurile sunt grele de inteles daca nu studiezi Biblia. Studiul se face cucitire si aprofundare a subiectului pentru a fi inteles. Avem un ghid o carte ce ne detaliaza subiectele pentru a fi intelese mai usor, cartea se intituleaza :,, Ce ne invata in realitate Biblia ", publicata de Martorii lui Iehova. De aceea ti-am spus sa accesezi situl jw.org ca sa poti sa vezi si cartea si alte publicatii deosebit de eficiente. Daca doresti bine inteles. (Este dragut baietelul din poza de profil )

Sa citesti versetele biblice, daca ai Biblia, daca nu poti s-o iei de pe net.(2Timotei 3:16, 17 )

| Melcul a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Multumesc Doamna Rodica pentru raspuns si pentru aprecierea la fotografia mea de profil.Este o dulceata de copil.

Da, cu consideratie multa. Esti semenul meu ori unde ai fi, si vreau sa cunosti adevarul si scopul lui Dumnezeu cu privire la pamant si omenire. Daca vrei mai vorbim.

| 2Low a răspuns:

Toate aceste lucruri vor lua sfarsit in momentul in care oamenii vor simti pe propria lor piele efectele celor mentionate dar la cote imense. Daca e sa facem o asociere a acestor cuvinte din pricina minciunii, a saraciei, a egoismului, a nedreptatii si a urii se ajunge la violenta iar de aici rezulta razboiul care va cauza la randul lui o dezordine totala. Poluarea este un rezultat al indiferentei umane pe aceasta planeta iar finalitatea acesteia va fi indeplinita in momentul in care stratul de ozon va fi complet distrus iar totii oamenii se vor imbolnavii de cancer de piele si cataracta datorita razelor ultraviolete.

| PorumbRodica1965 explică (pentru 2Low):

Daca doresti te rog sa citesti in Apocalipsa(Revelatia) 11:18; si 21:3, 4;. Multumesc.