anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana la ce varsta ati crezut in Mos Craciun?
Simpla curiozitate!

23 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

12 - 13 ani

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu am crezut niciodata, de mic stiam că nu există, si că este o minciună.

| RAY a răspuns:

Sincer numai stiu de cand

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea am stiut eu la inceput care e treaba da era clar ca nu intra nimeni noaptea in casa la miliarde de oameni doar sa lase cadouri

| Fatamuntilor a răspuns:

8 -9 ani... mi-a spus copilul unei vecine (mai mare ca mine)
Mai... vezi ca sunt si copii mici, care inca cred...
Copii, magia Craciunul exista si in inimile adultilor!

| Jipa95 a răspuns:

14 ani happy

| anonim_4396 explică (pentru Jipa95):

Cum ai "descoperit secretul"?

| Jipa95 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum am descoperit secretul? laughing Pai am stat in ziua de ajun vreo 2 ore sa caut prin casa cadourile ce trebuiau puse sub bradulet laughing

| Doub a răspuns:

7-8 ani.

| zurick a răspuns:

La 8 ani. Ne-a spus doamna învățătoare.Imaginează-ți fața mamei când i-am spus sorei mele ce știu. laughing

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu-mi amintesc sa fi crezut vreodata, sau daca am crezut eram destul de mica si am uitat, cel mai probabil aveam vreo 4-5 ani.
Tin minte ca se mai costuma un veciun de-al meu si venea in fiecare ajun de Craciun sa-mi aduca cadouri, probabil atunci in subconstient credeam ca exista ceva mistic. Desi asta pana am mai crescut, la un moment dat am tras de barba Mosului, iar in anul ala, venisera in casa mea mai multi copii, si desigur parintii s-au suparat ca le-am stricat plozilor petrecerea. thinking
Acum, in fiecare an, am tendinta sa-i intreb pe altii: " Si tie ce ti-a adus Mosul?" cu toate ca am aproape 20j de ani. Sincer, m-as supara daca n-as vedea sub brad un cadou pentru mine. laughing

| Sociopat a răspuns:

6 ani.Ai mei erau incompetenti.Cum veneau si ei de la munca POC printr-un absurd mosu imi lasase punga cu cadouri atarnata de clanta.Primisem un avion super smecher atunci.

| anonim_4396 explică (pentru Sociopat):

laughing. asa mi s-a intamplat la 7 ani cu fratii mei tembeli. dar na, inca ma prefaceam pentru mama. ii sclipeau ochii in cap ca intrabam de mosul, dar daca ar fi stiut ea ca eu nu am crezut niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

8 ani.

| SweetMinion a răspuns:

7 ani

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

L-am recunoscut pe varul meu incercand sa face pe Mos Craciun chiar si asa Craciunul e sarbatoarea mea preferata.

| anonim_4396 explică (pentru Apetrei_Bogdan_1995):

De ce?

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

E perioada din an cand scap de griji si ma adun cu prieteni. Facem ceva impreuna, impartim cadouri si e relaxant sa vezi zapada afara in timp ce tu stai in casa la caldura.

| anonim_4396 explică (pentru Apetrei_Bogdan_1995):

" in timp ce tu stai in casa la caldura." de ce iti vorbeste gura inainte? nu cred ca ma cunosti. eram curios daca era vorba de ce ziceai tu sau ceva legat de religie. nu mai vorbi inainte alta data ca dai dovada de minte de 14 ani.

| dani2404 a răspuns:

6-7 cred.

| CristianPreda a răspuns:

10 ani parca. S-au gandit ca ar fi "frumos" sa nu ma mai minta. In acel moment am avut impresia ca mi-au distrus copilaria laughing

| loveM a răspuns:

Pana la 12 ani.

| C8ilasul a răspuns:

Pana la 10-11 ani happy

Întrebări similare