| razadeluna a întrebat:

Pana la ce varsta ati crezut in Mos Craciun?

Răspuns Câştigător
| Denisse_8813 a răspuns:

Pana in clasa a2a cand am surprins-o pe mama punand cadouri sub brad. Cred ca fost si trauma copilariei mele...batting eyelashes Dezamagirea a fost dubla o data cu incercarile mamei de a-mi explica ca de fapt ea s-a intalnit cu mosul si nu a putut ajunge la mine asa ca i-a lasat ei cadourile. De ce tocmai pentru mine nu avusese timp mosul? Asa ca a fost nevoita sa imi zica adevarul ca sa ma convinga sa nu ii mai scriu scrisoare mosului in care sa ma cert cu el...big grin

21 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Pana la varsta de 9 ani. Parca. nu mai imi aduc prea bine aminte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi acum cred, dar nu mai cred că acel Moş Crăciun este un moş gras cu barbă care aduce dulciuri ş jucării copiilor, acum cred că moş crăciun este armonia sărbătorilor, şi că fără el nu ar mai fii nimic la fel. Pentru că deja când spunem crăciun, ne gândim la Moş Crăciun.
E o tradiţie frumoasă care va dura veşnic happy

| mada. a răspuns:

8 ani parcathinking

| andreig a răspuns:

Mos Craciun nu exista? :O rolling on the floor

| NoName0011 a răspuns:

Pana in clasa a 5-a, pana mi-am dat singura seama.laughing

| JeSa a răspuns:

I-am prins pe parinti in fapt tongue cam aveam 9 spre 10ani, eh, d-aci s-a rupt si filmul cu mosulrolling on the floor

| Andreea_8014 a răspuns:

Eu si acum cred in Mos Craciun love struck si am 13 ani tongue
Bine, nu cred in acea persoana cu barba alba si cu parul carunt, imbracat in rosu care vine cu renii lui si cu sania magica love struck. dar cred in spiritul lui.si in bucuria pe care n-eu aduce.Niciodata nu o sa spun ca Mos Craciun nu exista.pentru.ca el. exista in sufletele noastre!

Deyalove struck

| Aliyaa a răspuns:

Pana in clasa a 3-a cand am vazut-o pe mama punand cadourile in ghete!laughinghappy

| zuzumic a răspuns:

Pana la 10 ani m-am incapatanat sa cred ...de la 12 in colo mi-am dorit sa cred caci daca nu crezi in mos craciun sarbatorile nu mai au nici un farmec, mi-e frica de viitorul ce vine ...nu vreau sa stiu faptul ca ai mei copilasi nu o sa creada de loc in Mosul fermecat. crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana pe la vreo 5 ani, parca. Deh, Nietzsche l-a omorat pe Dumnezeu, eu l-am omorat pe Mos Craciun. Concluzia? Sunt mai tare decat Nietzsche.

| daminushh a răspuns:

Pana am reusit sa inteleg ce zice sora mea.Nu am crezut vreo data in el. Am o sora mai mare care mi-a spus mereu ca mama isi bate joc de mine cu mosu alalaughing, ca a vazut-o ea pe mama cu cadourile, si sa nu o mai cred. Apoi i-am aratat mamei si tatei ca suntem destepte si cautam toata casa sa le aratam ca ei ne cumpara cadouri si nu mosu; mereu le gaseam, f usorsad nu era nimic paltitant. Le puneau in cel mai sus dulaplaughing, ca poate poate nu o sa folosim scaunullaughinglaughing oh go on. Acuma cred in Mosu'.

| Abcfunny a răspuns:

Ink mai cred.laughing
penal.

| Denysuk_3788 a răspuns:

Pana in clasa a 5-a. Bn, acum sunt intr-a 6-a deci ...adica nu credeam in omul gras de la coca-cola laughing credeam in spiritul sarbatorilor si in mos craciunul de pe vremuri, dar cand tata m-a vazut asa de nemultumita din cauza ca 'mosu' nu a putut sa imi aduca acel ceva mi-a spus:,, Tati, nu exista mos craciun''. Si fac eu :Stiam! rolling on the floor Atunci am fost unpic socata si traumatizata dar acum e mult mai bine ca nu mai trebuie' sa scriu scrisori kilometrice laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inca 8 ani dar inca crd in mos craciun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. doamnelor si domnilor. nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am crezut in Mos Craciun pana la vrasta de 8 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la 6 ani l-am prins pe tata imbracat in mos craciun si mama in moscraciunita si puneau carouri sub bradul de craciun

| Anutzzza2000 a răspuns:

Eu cred in Mos Craciun dar el nu vine din Finlanda sa ne aduca noua cadouri, mama mi-a zis ca nu exista mosul dar e armonia sarbatorilor cand zici Craciun te gandesti la Mos Craciun. E vesnic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista. dar stiinta asta idioata ne dovedeste ca nu! boutenie! mosu' exista doar in sufletul fiecarui copil care iubeste craciunul :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8sau 9 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8ani

Întrebări similare