| Morphines a întrebat:

Până la ce vârstă ți-ai dori să trăiești?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma banii fac mai mult rau unui om decat bine.
Foarte multi spun,, banii aduc fericirea'' nu-i adevarat majoritatea oamenilor care se sinucid sunt bogatii carora banii le-au distrus viata.Majoritatea oamenilor cand dau de bani gata isi permit sa injure si sa faca pe toti,, hahalere'', dar uita ca erau doar niste ciobani care faceau branza si faceau contrabanda de blugi.
Uite unde l-au adus banii pe Gigi Becali l-au innebunit, chiar daca avea tot ce isi dorea avea palat cu aur solid pe el, n terenuri el tot a vrut mai mult si mai mult si mai mult.Pana a ajuns el ca miliardar sa fure.
Nu degeaba se spune banii sunt ochii diavolului, e singurul lucru care tu crezi ca il controlezi cum vrei, dar de fapt el te controleaza si face ce vrea din tine.
Dupa simplul fapt ca tu poti vorbi cu mine pe internet imi dau seama ca o duci foarte bine.Nu inteleg de ce ai vrea mai mult decat ai,adica care e diferenta sa stai pe un scaun din lemn de brad sau pe un tron din aur?
Fiecare cum vrea, dar sincer cred ca viata la tara sa cresti acolo sa simti aerul ala curat si fara praf de la masini, sa cresti animale, sa ai prieteni sa te distrezi cu ei, aia e viata pe care mi-o doresc eu.
Nu am nevoie de BMW si nici de petreceri si piscine cu sampanie, lingouri din platina pentru ca pentru mine banii nu reprezinta decat un plastic pe care il dau ca sa imi duc traiul pentru o zi pe alta.

67 răspunsuri:
| Lenoi3 a răspuns:

Pai pina la 85 anibig grin

| zurick a răspuns:

Cat mai mult.
Sa ma bucur si sa sufar cat mai mult.Da se va intampla si asta, dar viata merita traita.

| miru20cmrecords a răspuns:

70.

| Adredemesconf a răspuns:

80-90.

| Musique a răspuns:

35 maxim. big grin

| єχcєєℓ a răspuns:

Bă eu nu știu sigur dar nu vreau să devin impotent.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și până la o sută, dar să fiu SĂNĂTOASĂ, dacă nu la 50 pot pleca!
Pa, pa.

| Morphines explică (pentru Lenoi3):

Ești hotărâtă (cred că ești fată), nu glumă big grin

| Morphines explică (pentru zurick):

Interesant faptul că vrei să suferi în egală măsură cu bucuria. Exact, viața merită traită. happy

| Morphines explică (pentru Adredemesconf):

Când ai scris asta m-am gândit, involuntar, la 90-60-90 laughing

| EllaCikka a răspuns:

Paii... pina pe la vreo 95 pana se vor satura toti de mine big grin bafta la trait :* ^^

| zurick a răspuns (pentru Morphines):

N-am zis in egal masura, dar asta fie ca vreau fie ca nu se va intampla si doar nu m-as sinucide pentru ca in viata sunt multe suferinte(uneori mai multe decat bucuriile, da tocmai acele bucuri ar trebui sa te faca sa iubesti viata)

| Yosifica a răspuns:

Sa fiu sanatoasa. in legatura cu intrebarea cat o vrea Dumnezeu ..la fiecare dintre noi ne e scris cand sa murim. acum nu stiu ..ca orice pamantean cat mai mult

| Morphines explică (pentru Musique):

WHAT? :O
Cum adică 35?
Apoi vrei să dai restart sau cum? Nu se poate să vrei să trăiești doar 35 de ani... big grin

| Morphines explică (pentru EllaCikka):

Vrei record national văd big grin

Așa este, trebuie să te gândești că alți oameni sunt mai rău și suferă și mai mult și au și mai multe neajunsuri decât tine și totuși continuă să trăiască.

| EllaCikka a răspuns (pentru Morphines):

Pai bine vezi big grin big grin :*

| Morphines explică (pentru єχcєєℓ):

laughing Depinde despre ce vârstă vorbești, băwinking

| Morphines explică (pentru Legiuitoarea):

Bravo!
Eu spre exemplu vreau să prind secolul 22.
Dar decât să ajungi să trăiești într-un borcănel fără oase, mai bine spui la revedere mai devreme.

| zurick a răspuns (pentru Morphines):

Ai vazut vreodata cat de dulce e zambetul atunci cand un om zambeste dintr-o bucurie pe care tu poti chiar sa n-o remarci, sa ti se para asa de mica...

| Morphines explică (pentru Yosifica):

Corect, mai tine și de organism toată treba, dar cu cât mai mult cu atât mai bine.

Corect. În ziua de azi, oamenii zâmbesc mai rar. Dar este frumos atunci când o fac. happy

| Musique a răspuns (pentru Morphines):

Maxim. laughing)
Mi-ar fi tot una dacă aș muri acumhee hee Chiar discutam cu un user acum 5-10 minute și zicea că el încă "n-a gustat" din viață, deci vrea să trăiască. laughing) Mie mi-e indiferent.Nu-mi prea place idea de "femeie bătrână".

Și dacă ai fi o femeie bătrână potentă... financiar și cu lumea la picioare?hee hee Și în decursul vieții ai avut parte de tot ce ți-ai dorit.

Nu știu.Cum am spus, nu-mi place idea asta, însă nu știu ce-mi rezervă viitorul. big grin

Așa este happy

O seară frumoasă!

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Morphines):

50-70...

| Morphines explică (pentru єχcєєℓ):

Ca o medie, 60. happy

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Morphines):

Acu' depinde și de ce boală incurabilă dau
laughing

Întrebări similare