| sfdhg a întrebat:

Pana la urma Bieber traieste sau nu?

Uita-ti motivul pentru. care am pus intrebarea http://www.youtube.com/watch?v=t0KNXr349gY

6 răspunsuri:
| Diana0987 a răspuns:

Evident ca traieste imaginile care au fost vazute in videoclip sunt trucaje.Usor poti lua poza cuiva si sa o pui langa a ta ...deci in concluzie ca Bieber traieste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii nici sa scrii corect in limba romana, si nici nu intelegi limba engleza. In videoclipul ala se vorbeste de presupusa pedofilie a lui Bieber, nu de moartea lui. Doar la final se spune ca daca bieber va intra in puscarie va fi probabil omorat de ceilalti detinuti. Totul e oricum o gluma, la fel cum e si scoala pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am scris Bieber prima data, a doua oara a fost un typo. Ca si "biener"-ul tau sau "destepltule". "Uita-ti" nu se scrie cu cratima in cazul de fata pentru ca verbul e la persoana II plural. Era corect daca era la II singular, "ti" fiind atunci pronume personal. Si "he will almost certainly be murdered" marcheaza o probabilitate viitoare, nu o actiune terminata.Mai lasa photoshootingul de Hi5 si invata carte daca nu vrei sa ajungi un cocalar analfabet.

| sfdhg explică:

Raspuns pentru anonim:
Cred ca tu esti mult mai prost decat mine!
In al 2-lea rand zici ca nu stiu sa scriu da?
Atunci explica-mi si mie cum se scrie un nume.
Din cate stiu eu se scrie cu litera mare.
Bieber...nu biener cum ai scris tu destepltule ce esti.
Dupa ce ca esti prost mai dai si semnal.

| sfdhg explică:

Si imi bag ceva in mama ta de destept rolling on the floor))

| sfdhg explică:

Ok frate.
Gata mai dat pe spate.
Imi pare rau daca si acum am unele greseli gramaticale dar asta este...
Dar tu ce esti frate? Profesor de romana?