| SG1995 a întrebat:

Pana la urma cine a luat titlul de "Userul Anului 2017"?

45 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Maine vom afla marele Mister!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maine iese Ray

| RAY a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......ina-2.html
în 15 Decembrie 2017 | TPU.ro explică:
Dragi prieteni, votarea a inceput! Puteti vota aici: https://www.tpu.ro/voteaza-utilizatorul-anului/ sau din meniul de utilizator, dand click pe butonul Alege Userul Anului 2017. Pe data de 3 ianuarie revenim cu castigatorii, atat cu Userul Anului 2017, cat si cu Cel mai Activ Nou Membru TPU si Castigatorul Premiului de Onoare TPU. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne feri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vedem maine prietenas, stai stai laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Musca-ti limba!
Daca iese Ray, arunc laptotul pe pat!rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nea, glumeam. Sigur iese Andrea sau altcineva. Ray nu e respectat de restul si nu are vreo sansa sa iasa el. Conteaza asta pentru Camelia care alege singura userul anuluii, nu e ca chiar conteaza numarul voturilor.

| FaraNumePls a răspuns:

Mâine o să iasă Ray laughing userul anului 2017 happy

| drutzix a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa a zis lumea si de Trump laughing

| drutzix a răspuns:

*sigh^ D'abia astept sa se termine drama cu Userul anului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru drutzix):

Ti-as da amuzant dar mi-au luat astia dreptul la vot de cand cu suspendul laughing

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Care e faza cu suspendarea votului, ca si eu am de ceva timp dreptul suspendat, inca nu pot da voturi,, nu de alta, dar te umpleam de 'dislike-uri'.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Mai nou e asta. Daca ai suspend, dupa ce termini perioada de inchisoare, nu mai ai voie sa dai voturi. Nici macar sa raportezi. Voiam sa raportez pe un pedofil azi dar nu ma lasa. Bine ca ii lasa pe alti ratati sa isi faca de cap.

Am perioada de suspendare terminata de vreo 2 luni ))))) am trimis mesaj, dar inca n-am primit raspuns.

anonim_4396

Nu iti raspunde? rolling on the floor Ma bucur sa vad ca nu sunt unicul pe care admina nu da 2 bani.

Sa vezi ce paraie o sa dea daca spammam sau injuram si ne raporteaza nea Caisa/

anonim_4396

Prietene, toata chestia asta mi-a spus ceva despre ratatul care m-a raportat. Ca el chiar este un no lifer cum imi zicea mie bff a mea, coci. Nici eu nu o prea mult la inima pe vegana noastra preferata dar in 6 ani de TPU nu am raportat macar o data o intrebare dea ei ( unde isi recomanda singura intrebarile si nu face nimic in afara de propaganda vegana ) sau raspunsurile ei unde face animle pe aia care mananca carne. Avand in vedere ca am avut multe intrebari raportate si zeci peste zeci de raspunsuri, asta arata doar ce ratat fara viata poate fi cel care nu ma suporta. E haios ca eu sunt facut no lifer, dar pe asta nu il vede nimeni. Ironie sau ipocrizie sa fie oare? nu stiu dar e al naibii de amuzant.

O data n-am raportat pe nimeni sau vreo intrebare, eu doar ma amuz,, in schimb eu am fost raportat de... nici ei nu mai stiu de cate ori m-au raportat.

Nici ca-mi pierd vremea sa raportez pe cineva, mi-o iau altii inainte.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Cand ai trimis mesaj?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Acum vreo 2 luni

anonim_4396

Mai sa fiu sincer de pe contul asta am raporta cateva persoane. Doar doar ratati dinaia cu intrebari de pedofili. Ma scarbesc de nu iti imaginezi si stiu ca unde numarul de raportari e mai mare, sunt sanse mai mari sa dispara postul-intrebarea.

Daca respecti regulamentul TPU, nu vad cu ce te afecteaza un raport

Cum l-ai trimis?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Bai, tu ca ai pile sus puse. Raporteaza ratatul asta. De asta vorbeam.

https://www.tpu.ro/......interesat/

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Cum se trimite,, adica i-am scris adminei, oricum, pe mine nu ma incurca cu nimic faptul ca nu pot da voturi.

Ti se pare ca sunt omul caruia sa-i bati obrazul pe partea asta?

Trollisori, cu d-astia mici chiar nu pot sa-mi bat capul, asta ar insemna sa ma cobor la nivelul lor.

Ai putea sa i trimiti din nou sau cand e pe site, nu am vrut sa te supar man, dar spun si eu ce importanta are cine te raporteaza daca respecti regulamentul TPU, tu esti un user cu un limbaj civilizat

anonim_4396

Stiu ca sunt trolli dar eu tot i-as baga 6 luni la parnaie sa bag putin frica in glumele lor ratate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

" tu esti un user cu un limbaj civilizat" O spui de parca altii nu ar fi. Nu e frumos ce faci Ray straight face

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba da si alti sunt, cei care nu sunt trebuie banati

Întrebări similare