anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana unde ai merge pentru a-ti atinge scopul?

11 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Pana la capat

| iuliaoprea a răspuns:

Cred ca as putea sa rup niste sufletelaughing De exemplu, daca plec la studii in alta tara, trec peste faptul ca il las aici pe prietenul meu cu care sunt de 3 ani si jumatate, cu alte cuvinte, il ranesc si pe el si pe mine.

| romanionu a răspuns:

Pana la capatul lumii.

| laura64 a răspuns:

Se spune ca scopul scuza mijloacele, dar exista in toate o limita.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pana acolo unde bunul simt si educatia mi-ar dicta sa ma opresc.

| Ea12345 a răspuns:

Oriunde. Daca scopul e bine definit, mijloacele nu mai contaeza.

NOname
| NOname a răspuns:

Depinde de scop.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lory, sa-nteleg ca, in incercarea de a-ti atinge un tel, iti calci pe principii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sunt contienta de cauzele care vor veni mergand pe anumite mijloace iesite din comun, si mai presus de toate sunt capabila sa-mi asum responsabilitatile, stiind ca am facut asta punand idealurile pe primul loc, fapt care m-ar ambitiona.
Fiecare am are un punct dupa care nu mai incepe nicio propozitia, trece foaia. Daca ar trebui sa ma razbesc de acel punct, as intoarce foaia dar n-as renunta la scopul meu. As ramane cateva zile pe ganduri, gasind alte metode.

| Ea12345 a răspuns:

@GenOm depinde si de scop.Sunt oricum unele chestii pe care nu le-as face niciodata, oricat de multi bani mi s-ar oferi. Dar daca apar situatii in care trebuie sa salvezi o viata, poate chiar cineva drag, tu ce ai face?
Am zis de la inceput,,, daca scopul este bine definit".happy

| fatutzaanutza a răspuns:

Pana imi reuseste ...cateodata chiar si sa tradez prietenii stiu ca o sa ma credeti superficiala dar toata lumea mai face din astea