Regiunile separatiste din Est, acolo se vor întinde sigur. În rest vor schimba guvernul cu unul pro rus și apoi se vor retrage.
Nu se stie cat se vor intinde rusii, oricum inainte Ukraina era Rusia, asa ca nu e mare problema, si cand sua a intrat abuziv in Vietnam, Irak, Libia, Afganistan, de ce n-a zis nimeni nimic?
AIa e, fiecare dupa putere e.
Da,sau ce face Israelu acum in zonele alea din Palestina...pe astia nu i-a mai condamnat nimeni
Pai aia e, nici pe aia nu-i mai condamna nimeni adica pe Israel.
Eu ti-am mai zis ca SUA e capul rautatilor. De acolo a inceput totul, chiar si asta cu Ukraina, SUA a vrut sa bage zazanie intre Ukraina si rusi, au dat jos pe Ianukovici, au avut grija SUA subtil sa faca lumea sa iasa in strada, au pus un presedinte pro SUA si uite ce iese.
Si ca dovada, de cand Ukraina s-a dat cu SUA si UE, a ajuns in evu mediu, le-a luat americanii tot ce mai aveau din tara, tot ce era mai valoros.
Si SUA mai vrea sa bage Ukraina in Nato ca sa puna arme la granita rusiei si acolo, ca sa-i inconjoare si sa le-o traga in final, normal ca Putin nu vrea asta.
Tot ce e posibil. Eu as merge pe instaurarea unui regim-marioneta si transformarea tarii intr-un satelit al Moscovei, pe modelul Transnistriei.
Cred ca, cam ca tine o sa fie. Nu dau mai mult de o saptamana interventiei militare si statul ucrainean se dizolva.
Pe blitzkrieg de o saptamana nu as paria...
pshow întreabă: