Oribil
Esti prea micuta ca sa intelegi acest lucru.
Nu este vorba de micuța, este vorba de gust Violeta, mie personal nu îmi pac roșcatele. Poți sa ai și 60 de ani dacă nu îți plac roșcatele nu îți plac!
Pai normal ca parul vopsit roscat e mai mult pentru cotârtele ca tine! Mai sunt femei naturale roscate, dar nu le compari cu astea vopsite.
Blondele si Brunetele sunt top
Hahahah
Oi fi eu micuța dar roșcat vrăjitoare, stilul tanti luci nu ma fascinează. Ma mir ca nu ai scris albastru verde ….
Dar eu nu-s roscata, doar am spus ca asta se porata acum si este la moda
Pai și de ce zici roșcata doamna Violeta? Chiar așa va bateți joc?
Fiindca asta vad eu in jur ca-i la moda, ca se poarta intens...
Pai este nașpa Violeta! De ce sfătuiești pe cineva sa se facă cum este la moda? Nu mi se pare ok
Ti-am scris si mai sus, fiindca asta este la moda acum, si asta se poarta intens!
Pai si suntem oi? Mai avem și noi personalitate?
Da mare majoritate sunt oi, putini, extrem de putini au personalitate puternica si aceia ies in evidneta oricum.
Pai și tu crezi ca eu vreau sa fiu una dintre ele? Eu am personalitate Violeta, nu judeca o carte după coperta ….
Nu am spus nicaieri cum sa fii tu roscata sau ce sa faci tu, doar am spus ca asta este la moda. Este dificil sa citesti ce am scris mai sus?
"cum 21 ore | Violleta2022 a răspuns:
Brunetul si blondul nu mai sunt demult la moda, acum se porta roscatul, cupru, aramiul, samd."
Eu am întrebat blond sau brunet… nu ce este la moda …. Nu ma interesează ce este la moda acum.
Dupa cum vezi nu sunt o oaie sa copii ce fac altii.
De aceea ti-am dat si alte exemple, cu ce se poarta acum si ce este la moda.
Pai ești blonda …. Și eu la fel draga! Independenta, am încredere in mine, atractiva, ce crezi ca vreau mai mult? Nu ma intimidezi deloc! Eu nu sunt misogina!
Atunci nu mai Răspunde dacă nu este răspunsul corect doar ca sa răspunzi ….
Cati anisori ai tu, 2 sau esti adult?
Credeam ca esti o fata inteligenta, capabila sa inteleaga si alte concepte diferite de ceeea ce gandesti t in cutie, limitat, discutind ca un adult, fiindca avem voie sa raspundem cum dorim, parerea tuturor contand.
Sincer, ma asteptam sa fii mai "open mind", dar m-ai dezamagit.
Vezi ca-i buton de "ignore" pe forum, daca nu ma placi este simplu, il apesi si nu mai ma vezi
Trebuie iarasi sa te dezamagesc, nu sunt blonda!
Iarăși te duci la ani …. offf Violeta, ce treaba au anii, încă odată ai o problema cu anii … ce te frustreaza cu anii ăștia? eu nu te-am jignit și cum ai spus și tu fiecare are dreptul la o parare, nu numai tu …. Fiecare …
Ai spus ca ești blonda!
Sau nu, numai contează oricum.
Ia de citeste mai sus, ca NU am spus nicaieri ca as fi blonda!
Da mai … la profil ai blond
A nuuu, acum am văzut bine, e o musulmană
Ha..ha...ha...in poza de profil nu sunt eu!
Musulmană? De ce?
Ești căsătorită cu musulman, clar
O zi buna!
Comentariu sters
Ok înțeleg foarte bine
Brunetul si blondul nu mai sunt demult la moda, acum se porta roscatul, cupru, aramiul, samd.
Pai și tu de ce ai la profil poza cu femeie blonda? Lasă-mă tu cu ce se poarta …. E vorba in primul rând cum îți sta bine, oricum natural este cel mai frumos indiferent de culoare, întrebarea mea era blond sau brunet … nu arămiu și cupru, unde ai văzut tu ca se poarta culorile astea in ziarul Libertatea?
Am observat ca la femeile mai brunete naturale, inchise la piele, cu ochii caprui, le sta mai bine parul blond, sau un saten de ala mai deschis. Iar acelea mai deschise la piele, blonde, cu ochii albastri sau verzi, le sta super bine cu parul negru.
Cel putin am observat asta din mai multe parti, dar si din faptul ca eu naturala sunt mai alba, cu ochi albastri, si sunt vopsita bruneta. Sincer sa fiu arat mult mai bine neagra la par decat blonda.
Acum cu roscatele nu stiu ce sa zic, cele naturale, le sta bine asa cum sunt, pentru ca e cam greu sa asortezi pistruii cu parul negru sau blond.
Roscatele vopsite nu sunt cine stie ce, majoritatea au o nuanta oribila in cap, se decoloreaza oribil, si se fac toate tigancile.
Da exact, ori ești naturală roșcata ori nu mai ești, roșcatul nu este o culoare pentru toată lumea, se vede fals … depinde acum și de brunet … uite eu de ex sunt bruneta cu ochii negrii dar foarte deschisă la ten, m-am făcut odată blonda si arătam nașpa … nu oribil dar nu ma avantaja asa cum o face brunetul de exemplu. Brunetul îmi da o tenta de elegantă, se vede natural, parca asa m-am născut, arat hispanică, Misterioasa …. Parul meu natural este saten deschis …. Depinde de subtonul pielii, dacă ai subtonul rece nu o sa îți stea bine o culoare calda … dacă ma fac blonda trebuie sa fie un blond rece, dar chiar nu am chef sa îmi ard parul. In schimb cu ce spui tu cu ochii nu îți dau dreptate in totalitate, sunt unele femei cu ochii albaștrii si parul negru arată îmbătrânite rău ….de asta zic este important subtonul pielii.
Cel putin, eu naturala ti-am zis, sunt blonda. Cand aveam 13-14 ani, aveam parul blond mediu, sau habar n-am cum era, da era cam deschis. Mie mi se pare ca ma imbatraneste mult blondu, chiar daca e culoarea mea naturala. Aproape toata lumea, cand aveam 14 ani, spunea ca par de 18-19 ani, normal ca nu îmi placea ce auzeam, toti idiotii pe strada se dadeau la mine, crezând ca eram mult mai matura.
Brunetul îmi sta mult mai bine in momentul de fata, acum chiar par de varsta pe care o am acum, 17 ani jumate, sau hai sa zicem ca poate par cu un an mai mare, maxim, dar nu cu 5 ca atunci! Parcă unele persoane se nasc gresit cu culoarea lor naturala de par, si nu, nu ma machiam, poate crezi ca machiajul ma îmbătrânea, daca vrei iti arat in privat 2 poze cu mine diferite la culoarea parului. Gen cum aratam la 14 ani blonda si paream cu 5 ani mai matura, si cum arat acum la 17 ani, bruneta, dar sa par tot de 17-18.
Da, înțeleg ce spui, pai asta zic și eu, contează cum îți sta cel mai bine, pe mine nu ma prinde blond deloc, sau cel puțin nu îmi place …. Nu ma simt eu efectiv. Tu trebuie sa te simți frumoasa. Da putem vorbi in privat, scrie-mi pe insta : shes.anitta