Ar face lumea copii intr-o societate NORMALA fără demenți la conducere care sa-i facă după pofta lor bolnava carne de tun în războaie cu profituri de miliarde de $$$$!
Ar face dacă ar sta relaxati ca profesorii din scoli fac educație și NU închid ochii la cazuri de bulling făcute de copii cu bani sau parinti cu relații care sfidează tot cu aroganta lor!
Ar face dacă Politia nu ar proteja sau închide ochii la traficul de droguri!
Sa te chinui în situația economica a României sa crești un copil sa ajungă la școală sa fie " traumatizat " psihic ca mama și tata nu au bani pentru Iphone, Versace și minim 2 vacante pe an la Paris sau Dubai?!
Sa pice în anturaje dubioase sau sa ajungă la chestii penale ca sunt ocupați părinții SA FACA bani și NU mai au timp sa-i dea atenția necesara la adolescenta!?
Eu rezist pentru ca sunt indiferent. Si eu inainte eram foarte revoltat pe anumite practici sau ideologii ale unora. Dar cu timpul am invatat ca nu toti suntem la fel si ca nu e treaba mea de ce face vecinul, atata timp cat nu imi influenteaza mie viata negativ in mod direct.
Deci probema e la tine. Pentru ca incerci sa schimbi ceva ce nu tine de tine in mod direct.
Femeile cresc câini și pisici că sunt singure și nu găsesc ce bărbați vor ele.
Șoferii calcă animale că nu le pot evita.
Nu e nimic anormal în ziua de azi.