| MountainRiver a întrebat:

Paradox al sexolul XXI și întrebare.

De ce dacă aproape, APROAPE, tot Pămânțelul ăsta deține mai nou o pisică sau un animăluț de companie în casa lor și mai ales la bloc, deci nu la grădină, ci stând cu stăpânul într-o casă, mâncând din același troc și făcând baie în aceeași albie/copaie, cadă, de ce dracu toți șoferii de azi (gen și aceștia având un animăluț de companie în casă, majoritatea) ucid animale nevinovate pe autostrăzi sau pe șoselele publice, din cauză că conduc cu prea multă viteză? De ce?

Zilnic mi-a fost dat să întâlnesc câte un animal mort pe drumurile publice, dar mai ales pe autostrăzi, unde, sincer, ăștia mai nou își dau și flash-uri că nu au ei loc să depășească cu 200, când poate altul chiar și pe banda de depășire merge cu mai puțin.

Nu știu, întreb și eu acum, vouă vi se pare normală această treabă, acest paradox?!
Și știți, pentru cine mă cunoaște, că eu chiar nu sunt adepta a făcutului de copii dacă nu ai toate țiglele pe casă sau nu ai putere maximă de treabă sau de viață ca să poți oferi tot ce e nevoie unui copil sănătos și armonios crescut.
Daaar, nu vă e și vouă silă uneori de aceste paradoxuri de ra*at? În care oamenii chiar nu se mai gândesc să facă copiii, deși totuși acum biologic vorbind (hai că de D-zeu, nu mai spun nimic, că nu toți credeți), dar științific, biologic dacă e să vorbim, a fost dat, creat de Univers ca femeia + bărbatul să procreeze și să facă pui vii, umani.

Atunci de ce draq nu se mai înmulțește nimeni și toți stau cu animalele în casă, de unii or să ajungă draq și zoofili, dar când colo, ei omoară ziua-n amiaza mare animale nevinovate pe drumurile publice?!

Nu știu de voi. Dar, mie una, mi-e silă de acest paradox și de această anomalie, căci, nu știu cum vedeți voi, dar eu una o văd o anomalie, să pupi toată ziua în fu#d o pisică sau un cățel, să-l venerezi, dar sincer, să mai și respingi (bărbați/femei, căci nu doresc să deschid alte polemici, dar și ăsta e un nou trend, pupatul de animale în f*** și înjuratul de fete/femei pe stradă sau uneori chiar bărbați, care nu sunt poate din noul tipar, adică belciugați, răi și bârfitori, căci sincer, cam astea observ că sunt noile trenduri ale societății ăsteia de ra*at) dar să conduci ca coc@la*ii/ coc@#arele pe drumurile publice și să iei vieți nevinovate în euforia ta de... e noul trend observ.

Voi ce credeți despre asta?

P.S. voi mai rezistați acestor paradoxuri și acestor anomali ale vieții ăsteia?! Mai puteți? Eu una simt că cedez psihic. Mi-e silă de viața și de societatea actuală.

3 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Ar face lumea copii intr-o societate NORMALA fără demenți la conducere care sa-i facă după pofta lor bolnava carne de tun în războaie cu profituri de miliarde de $$$$!
Ar face dacă ar sta relaxati ca profesorii din scoli fac educație și NU închid ochii la cazuri de bulling făcute de copii cu bani sau parinti cu relații care sfidează tot cu aroganta lor!
Ar face dacă Politia nu ar proteja sau închide ochii la traficul de droguri!
Sa te chinui în situația economica a României sa crești un copil sa ajungă la școală sa fie " traumatizat " psihic ca mama și tata nu au bani pentru Iphone, Versace și minim 2 vacante pe an la Paris sau Dubai?!
Sa pice în anturaje dubioase sau sa ajungă la chestii penale ca sunt ocupați părinții SA FACA bani și NU mai au timp sa-i dea atenția necesara la adolescenta!?

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu rezist pentru ca sunt indiferent. Si eu inainte eram foarte revoltat pe anumite practici sau ideologii ale unora. Dar cu timpul am invatat ca nu toti suntem la fel si ca nu e treaba mea de ce face vecinul, atata timp cat nu imi influenteaza mie viata negativ in mod direct.

Deci probema e la tine. Pentru ca incerci sa schimbi ceva ce nu tine de tine in mod direct.

| asdfer a răspuns:

Femeile cresc câini și pisici că sunt singure și nu găsesc ce bărbați vor ele.

Șoferii calcă animale că nu le pot evita.

Nu e nimic anormal în ziua de azi.