| Arummaculatum a întrebat:

sad Parca as avea probleme serioase de stau pe TPU : nimeni nu vede nimic inneregula la viata mea, toti imi spun sa ma multumesc cu ce am dar parca numai simt nimic, stau si ma uit la tavan parca as fi ceva robot sau deprimat de ala.Cum pot sa fiu fericit ma simt asa gol gol parca am o gaura prin inima, nu stiu sa fac conversatie, nu stiu sa imi fac prieteni nu stiu cum sa vorbesc cu un necunoscut, nu stiu cum sa vorbesc cu fetele ca parca de fiecare data cand ma bag in seama cu vre o fata chiar daca nu caut nimic special poate doar sa fac conversatie scriu trei cuvinte si ma trezesc fara nici un raspuns, parca daca intru in discutii serioase nimeni nu vrea sa ma bage in seama.Si ce daca imi place sa fiu cuminte sa fiu cum trebuie sa ma gandesc la viitor mereu sa visez sa plang sa caut ceva simplu ....pfff cate sunt de scris.Ma simt singuuuuuurrr pfffffff

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai ar fi indicat sa ne impartasesti din ce cauza esti asa/de cand esti in starea asta/ce s-a intamplat?
Ai fost dezamagit/tradat/abandonat?
Incearca sa ne povestesti ceva, o poti face si in privat daca pe site iti este teama.
O zi bunahappy

| RAY a răspuns:

Daca toata viata te plangi nu vei reusi nimic, si eu ma plangeam inainte non stop asta nu-i ceva rational, trebuie sa actionezi in privinta asta, aceste plansete din contra isi fac mai mult rau, la 21 de ani esti barbat,matur, poti merge la o sala de sport,gasi un loc de munca, sa faci ceva, sa inveti ceva, sasi cladesti un viitor, tu ai nevoie de cineva care sasi umple acele goluri, daca tu nu le umpli nimeni nu le va face, de fapt ai nevie de tine nu de alti, multa bafta, prin expriente omul se schimba nu prin vorbe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune tot ce ai pe suflet big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey, spune-ne, o sa fac tot posibilul sa te ajut ce ceva sfaturi. Ti-am mai spus, poti sta de vorba cu mine pe privat, nu sunt psiholog dar sunt un bun ascultator.winking

| immortalfaith a răspuns:

First, cati ani ai
Second, add me

| Arummaculatum explică (pentru immortalfaith):

Am 21 de ani.

| immortalfaith a răspuns (pentru Arummaculatum):

Lasa mi facebook sau un id, ce vrei tu

| KarraTierro a răspuns:

Semanam. straight face Deci nu sunt singura -.-. Totusi te pot ajuta daca vrei. Toti de aici putem, suntem alaturi de tine. Nu te gandii ca esti singur. Pe site-ul asta sunt multi care au probleme si intreaba, primesc raspunsuri si incet incet isi revin. Nu trebuie sa-ti fie rusine sa spui ce se intampla cu tine. Te vom ajuta, pentru ca asta face aici.
Daca vrei vorbim in privat.