| Atotstiutorul a întrebat:

Parca nici nu imi vine sa intreb, pentru ca nu m-a platit nimeni dar na sper ca burger king sa dea macar 500E pentru ca le-am pronuntat numele, dar na hai sa o fac, are cineva link sau poza cu preturile meniurile din Bucuresti mega mall al acestui fast food?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Urcă-te pe trotinetă, tai-o la Mall si află singur!

| Atotstiutorul explică (pentru darrio2007):

Am intrebat pe Facebook si mi-a raspuns kfc cu poza cu meniu cu tot ce trebuie. daca puteam sa ma urc pe trotineta si sa ma duc pana acolo nu mai intrebam aici.

| Atotstiutorul explică:

Alege un răspuns câştigător:
ma aleg pe mine! raspunsul meu in aceasta intrebare a fost cel mai bun!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cine sa i ti dea 500 euro? Ca nu am inteles nimic din intrebarea ta scuze.

| Atotstiutorul explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu e problema explic si pentru cei care au doua clase!
eu le-am pronuntat numele, asta inseamna o reclama, eu nu am incheiat un contrat cu ei, dar sper din bun simt sa dea 500E pentru ca le-am pronuntat numele si le-am facut reclama.
pe mine ma intereseaza sa stiu preturile pentru fiecare produs de la fast food-ul respectiv! sunt sigur ca sunt multi care se intreaba doar eu stiu vreo 4 pers care sunt interesate de preturi, ar trebui sa aiba pagina de internet sau ceva oficial unde sa aflam. uite le-am dat o idee pe care nu cer bani, e gratis de la mine pentru managerul de fast food.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Atotstiutorul):

Auzi eu nu te am jignit, si nu am doua clase, daca nu am inteles intrebarea nu inseamna ca trebuie tu sa mă cataloghezi ca am două clase.

| darrio2007 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

El spune câte clase are el, poate n-ai inteles. Este „jme" dă-la dă Bucale.