| cristi27 a întrebat:

Parcul national Retezat a intrat in finala celor 7 noi minuni ale naturii, concurs organizat de o fundatie canadiana. Ce parere aveti despre lucrul acesta? putem intra intre cele 7 noi minuni ale naturii? eu unul am votat pentru parc si o puteti face si voi pe www.retezat.ro.As vrea sa intram cat mai multi sa votam, e singura locatie din romania care a mai ramas in concurs

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Am votat si oricum s0a terminat din cate vad sper sa avem noroc

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Am vazut la stiri ca am iesit din finala sad. din pacate, puteam sa punem Romania pe harta lumii si prin frumusetea naturala si peisajele mirifice.

| hashe86 a răspuns:

Am inteles ca s-a incheiat votarea, dar nu a fost selectat in primele 28? ca sa poata merge in urmatoarea etapa?! din cate auzisem era pe un loc fruntas la un moment dat

| hashe86 a răspuns:

Din pacate nu e in finala de 28. la cat de cunoscute sunt cele care au ajuns pana aici si din ce tari sunt era greu de ajuns pana aici.
oricum Matterhorn e preferatul meu din cei ce au mai ramas.

| alexdop21 a răspuns:

Din pacate cristi nu se mai poate pentru el, suntem in 5 august si acolo scria asa "Se mai poate vota doar pana in 7 iulie, ora 24 GMT."
Dar oricum stiu si eu daca este o competitie pe bune si nu facute de smecheri care isi cauta interesele cred ca am putea castiga! Sa speram ca putem face asta si sa mai extindem si noi un pic turismul romanesc

| cristi27 explică:

Parcul national retezat sa calificat in finala dar nu stiu cand incepe noua etapa de votare.Ca sa va convingeti ca sa calificat intrati pe www.retezat.ro, intrati la sectiunea noutati si acolo scrie ca sa calificat mai departe. Daca aveti idee cand incepe noua runda de vot scrieti pe site si sa votam cat mai multi.

| ..pYtBulL.. a răspuns:

Bafta! Sper ca vom castiga happy Acum votez.