Imi displac.Pentru ca vor sa arate inteligente si sigure pe ele prin felul cum se imbraca si cum se comporta.Dar arata exact contrariul.Problema e ca sunt tot mai multe pe zi ce trece.
Depinde ce ar trebui sa intelegem prin "pitipoance". E mai mult un adjectiv jignitor, nu se adreseaza unei categorii anume de fete, pot fi numite pitipoance si fetele proaste, si cele care se imbraca prea strident, si fetele fitoase...
Alea proaste, imbracate aiurea, care merg in scarba si se cred cineva... Nimanui nu-i plac.
Dar... In experienta mea de baiat/deja barbat, fetele fitoase, care nu baga pe oricine in seama, si sunt foarte active in societate, cand lasa garda jos pentru un baiat... Au ce oferi, crede-ma
Nu vanez asa ceva, dar am avut sansa sa ma placa cateva, si am fost placut surprins de laturile lor nevazute. Cel putin cele cu care am avut 'onoarea', aveau in ele o fata de casa si jumatate. Personal ma topesc dupa asta
Deci... Depinde ce 'pitipoanca'!
Ceva strident, cu tatele in gat, si tocuri cu care nu poate merge de la scara pana la masina, n-o sa-mi placa niciodata, dar totusi respect fetele populare.
Nu stiu ce as putea spune. Eu sunt adeptul filozofiei "fiecare are dreptatea lui" daca asta este stilul lor si chiar le place, atunci nu pot sa zic decat foarte bine. Evident ca nu imi plac, si nu imi plac pentru ca exagereaza prin tot ce fac, nu au sensul modestiei, ratiunii, bunului simt. Dar cum am zis mai sus, fiecare are dreptatea lui, fiecare vede bunul simt asa cum doreste. Sunt foarte curios sa aflu cu adevarat ce simt ele, daca asa vor sa fie cu adevarat, daca o fac pentru atentie, bani, sau altceva din cauza lipsurilor din copilarie, sau a educatiei primite.
Salut! Normal ca nu imi plac de nicio culoare, chiar daca ele au toate culorile stridente in dressing.99, 99% dintre pitipoance sunt proaste bata, urate(dar ele se cred Miss Univers).
Cum ziceau zilele alstea la Kiss Fm, La Sergiu si Andrei:''drumarii se imbraca in veste fosforescente sa ii vada soferii, pitipoancele se imbraca in culori fosforescente ca sa fie vazute de soferii de Audi''.
Pitipoancele sunt niste dame de companie. Daca sunt mai destepte un pic se aleg cu sot cu bani si tot confortul oferit de bani.Dar barbatii se plictisesc repede de ele.Vezi cazul lui Laurette.
Parere sincera? Sunt ca niste papagali. Toate nuantele de roz pe ele, folosit excesiv cuvantul,, fata,,. Au o fata de zici ca le-a calcat tractorul. Ele sunt mari dive dar cand isi pun tocuri cui isi rup picioare. Si de obicei sunt foarte proaste, centuriste si sufera de retard mintal.
De ce iti pasa de pareriile noastre despre fitoase? Pot sa ti le descriu in 5 cuvinte!
Colegele mele Lisa si Elena! Bineinteles ca nu le cunosti dar crede-ma ca nu vrei asta!
anonim_4396 întreabă: