anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parere)Fata de 17 ani,face box,asculta Nane,eventuala si manele ca e clasic)E de gasca,nu are arfe, nu e pe interes.Are voce,nu se machiaza+)Astept, pup

Răspuns Câştigător
| angelsforever a răspuns:

Si eu am voce si nici eu nu folosesc machiajul. Am o parere buna despre tine.

24 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

O parere la fel ca la orice alta persoana care isi vede de treaba prin lumea asta mare big grin

Iar pentru ca nu asta inseamna sa cunosti o persoana, din pacate nu pot sa imi dau cu parerea mai mult. Altfel ar tine doar de o conceptie tendentioasa.
Dar tine-o tot asa. ^^

| denidenisa2139 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Fain raspuns.Mersi mult!

| relian a răspuns:

Astepti ce, ziua de miine laughing ori sa spuna careva wow ce tare esti? Parerea mea, esti figuranta laughing desi tu spui ca nai fi.Se vede dimn felu cum te exprimi, ce scrii etc.
Exact cea spus si turbina, nu vede nici o clitate, nici eu nu vad.Probabil ai pus intrebarea sa saluti,ceva genul asta,ori sa arati ca esti si tu pe aici.
Femeie care fac box, ce or vedea unia doar ei stiu,.De fapt boxul este o timpenie, sa te bati, sa te ranesti, pffff ce tare mai esti laughing

| denidenisa2139 a răspuns (pentru relian):

Am figuri, de cand eram in burta la mama aveam figuri =)

| VoidEternal a răspuns:

Aștepți părerea noastră despre tine?

| denidenisa2139 a răspuns (pentru VoidEternal):

Nup,astept parerea dumneavoastra in general

| VoidEternal a răspuns (pentru denidenisa2139):

Dumneavoastră? laughing

Chill, e adevărat că am mai mulți ani ca tine dar nu pretind de la userii TPU adresarea cu pronumele de politețe.

Boxul e mișto, mult cardio, forță, menține tonus muscular. Aveam și eu atârnat in hol un sac de box dar a trebuit să renunț la el din cauza vecinilor, se pare că nu e confortabil să-ți bubuie cineva in pereți.

In rest... Se zice că gusturile nu se discuta dar atunci ce facem noi aici de fapt? laughing Not my cup of tea artiștii tai, dar asta nu contează prea tare "in the grand scheme of things".

De voce, numai de bine, cui nu i-ar placea sa i se cante prin casa sau random?

So, how did I do, genul asta de răspunsuri așteptai?

| denidenisa2139 a răspuns (pentru VoidEternal):

Ok,tu)Nu stiam daca te dereanjeaza sa vorbesc la pertu.Mersi pentru raspuns)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am început sa fac canto happy
Cam multe calități ti-ai atribuit laughing dar dacă e pe bune ce ai spus ești TOP! Din seria: dacă nu ne lauda nimeni o facem noi singurihappy
Ce părere sa am? Ramai asa în continuare, nu te schimba pentru nimic în lume, ramai mereu la fel și nu te lasă de box, e foarte bine ca faci un sport de contact, o sa te descurci cat de cât în situații primejdioase, dai un croșeu de uppercut si s-a terminat șmecheria.
Dar ce canti în general?

| denidenisa2139 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai,n-as avea de ce sa mint. Faina parere...Idk,ce ascult Grasu XXL,Nane,Bvcovia,Parazitii,Satra,BUG,ceva Irina Rimes,Carla s Dreams,Liviu Teodorescu uneori,ocazional un Florin Salam,Guta,Sandu Ciorbarolling on the floor)Killa, Puya, Azteca, The Weeknd(ador melodiile lui, mai ales cand se mai intampla sa fiu horn*y...)etc

| anonim_4396 explică (pentru denidenisa2139):

Te atrage tipul ala negru? Sau muzica lui? Dacă ești h. orny poți face bumti bumti în timp ce asculți The Weekend laughing ( ca idee )
Pai și în poza esti puțin kinky, natura te-o înzestrat bini di tot, ai niște "gemeni " like a star.

Nu ma atrage dar mnoooo) Mvaiii mersi tu draga

Eu am văzut ca multe tipe sunt atrase de tipul ala, uite faima ce face, dacă vindea semințe la coltul străzii nici ciumafaiele nu îl baga în seama.
Ardeleanca e h.or.n.y kinky și neastâmpărata, ce fel de Wind te-o adus pe aici? De cat timp faci box?

Eh,nici chiar asa...
Pai cautam raspunsuri la intrebari si imi aparea doar TPU si dupa tot "bantuiam" pe aici si mno) Boxu il fac de 5 ani de zile

Îți cauti unul care face la fel ca tine sport de contact? happy fi sincera?

Sincer nu, nu ma intereseaza daca face sau nu

happy răspuns castigator

Uh,damn)

Parere despre twerk?))))

"Parere despre twerk "- i love it, i want to see it rolling on the floor

=)ok,ok,imi place