| troleibuz a întrebat:

Pareri despre afirmatia urmatoare?

,, Daca ma vad pe Discord dupa 25 de ani, stiu ca am esuat in viata."

Se poate aplica si la TPU?

5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Probabil, eu de asta sunt aici laughing
Dar nu, sunt și profesioniști pe site-ul ăsta care își oferă serviciile în mod gratuit, cum e Ioandelasal, profesionist în domeniul său.
În vremuri mai bune erau și alții, Brigaela, de exemplu, era medic. N-am văzut să mai activeze.
M-am întrebat când eram mic și îmi doream mulți bani, ce aș putea să am oricât de mult sau de puțin, să dau și altora din cât am, și să am în continuare la fel de mult, chiar mai mult?
Răspunsul mi-a venit după câțiva ani de gândire: cunoaștere.
Informații, știință, cu cât ai mai multă cu atât poți da altora, și niciodată nu rămâi fără.
Iar pe TPU adun și mai mult decât dau, pentru că mereu caut informații exacte pentru a da răspunsuri sigure și clare, și astfel îmi împrospătez și eu datele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur.

| mastadont a răspuns:

Asta depinde foarte mult de cât timp petreci pe astfel de platforme. Dacă asta e singura ta ocupație atunci ți-ai pierdut timpul. Dacă însă intri când ai timp și ajuți oamenii pentru că vrei să-ți oferi din timpul tău pentru a-i ajuta iar în rest îți vezi de viață atunci nu e o pierdere.

| RAY a răspuns:

Depinde cate ore stai pe discord pe zi, nu e vorba de a esua in viata ea nu are un scop, sens dar na fiecare traieste cum doreste nu trebuie judecat

| Celcestietot a răspuns:

Discord-ul ca Discord-ul, acolo poți întâlni persoane din toată lumea, este o platforma destinată pentru aproape toate țările din lume, nu ar fi neapărat o pierdere Discord-ul dacă analizăm atent situația, mai ales daca o să mai existe. Cât despre TPU, da, aici se poate aplica așa ceva, peste 1 an petrecut aici pot să zic că totul se repeta, întrebările, prostia (multă, dar nu la toți), trolatul și cine ar vedea asta 25 de ani se internează la nebuni... dacă este sănătos la cap laughing laughing rolling on the floor!