| VreauMiere a întrebat:

Pareri despre pitipoance? Daca va plac/displac si de ce.

15 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu-mi plac pentru ca intr-un fel fac de ras ''sexul frumos''

| RAY a răspuns:

Mie nu-mi plac curvari nu piticoancele,nu stiu de ce mereu barbati sunt sfinti,barbati merg la ele apoi cica se dau victime ipocrizie adevarata, eu prefer o fata serioasa, sincera daca toti ar prefera la fel nu ar exista piticoance, dar noi cand dam de o fata serioasa ne batem joc de ea apoi ne trezim ca am transformat o fata cuminte intro piti de asta, sa stii ca fetele se adapteaza gusturilor barbatilor

| RainmakerX a răspuns:

Nu-mi plac, nu sunt genul meu.

Eu prefer fetele fara fite, care sunt sensibile si care isi pastreaza oarecum naturaletea... Sunt de parere ca prin acest comportament al lor se fac de ras nu numai pe ele ci pe toate fetele. De ce? Pai daca cineva vede o astfel de persoana este tentat sa zica "Fetele astea, vai de capul lor..." nu o sa zica "Eh, sunt doar exceptii." Sper ca intelegi ce vreau sa spun. Este doar parerea mea.
Succes!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Imi place faptul ca ma pot culca repede cu ele.nu-mi place atitudinea lor si prostia odioasa pe care o exprima prin fiecare gest

| LoveSleep a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Cine a zis ca daca e "pitipoanca" o sa accepte sa faca sex cu tine dupa puțin timp?

| VreauMiere explică (pentru SergiuBoss11):

Cati ani ai?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru VreauMiere):

7

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru LoveSleep):

Sunt milionar in euro.

| VreauMiere explică (pentru SergiuBoss11):

Doamne! Ati ajuns sa faceti sex de la 7 ani?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru VreauMiere):

Da,dar nu prea le-o placut.cica le doare tare funduletul dupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. vorba aia " ești frumoasă, da ești proastă"

| doreal a răspuns:

Mi-e fix perpendicular de ele atata timp cat nu se leaga de mine.

| Cσcσ a răspuns:

Eu nu am o parere despre asemenea specii pe cale de disparitie.
De fapt, sper sa fie pe cale de disparitie, dar felul in care percep foarte bine conceptul de "perpetuare a speciei", ma tem ca nu o sa se care din viata noastra.

| iwanttodestroytheworld a răspuns:

Si pitipoancele e suflete. happy laughing

Întrebări similare