| sabin89 a întrebat:

Păreri despre posibile cauze ale exploziei?
https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones#Destru ction

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dimineața zilei de 6 iulie 2022, pietrele de ghidare au fost grav avariate într-un bombardament [2] [6] și au fost demontate mai târziu în acea zi. [7] [8]

https://ro.wikipedia.org/wiki/Bombardament

| sabin89 explică (pentru RAY):

Cine crezi că ar putea fi în spatele acestui incident?

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Niște sectanți obsedați de credință lor care au mai făcut chesti cu scrieri cu de toate, și acolo sunt nebuni

| Darkmagic a răspuns:

Nu se stie nici cine l-a construit, asa ca e mult de dat cu parerea despre cine si de ce l-a distrus, avand in vedere multitudinea de controverse pe care acel monument le-a nascut. Parerea mea e ca a rezistat mult, daca analizezi "Decalogul" care il impodobea.
Poate l-au distrus chiar autorii... happy

| sabin89 explică (pentru Darkmagic):

Suspectă toată povestea. Cum e posibil ca, într-o țară în care nimic nu scapă ochiului atotvăzător, acest Robert Christian (pseudonim) să rămână un anonim? Unde au fost autoritățile orașului în timp ce se desfășurau lucrările? Congressman-ul care a participat la dezvelirea monumentului nu a pus întrebări? Toate astea s-au întâmplat USA, nu în Zimbabwe.

| Darkmagic a răspuns (pentru sabin89):

Vorbim de anii '80, cu mult inainte de 9/11.
Gandeste-te ca libertatea insemna altceva in acei ani. Existau cec-uri de hartie, iti faceai cumparaturile pe o simpla semnatura, nu te legitima nimeni, nu iti controlau actele sau bagajele la urcarea in avion, etc...
Puteai sa iti dai orice nume iti trecea prin cap la cumpararea unei proprietati, a unui bilet de avion sau la cazarea intr-un hotel.

| sabin89 explică (pentru Darkmagic):

Bine, în anii '80 a fost așa cum a fost. Explozia însă s-a petrecut în iulie anul acesta. Autorii ei n-ar mai trebui să rămână anonimi. Suntem în 2022. Să sperăm.

| Darkmagic a răspuns (pentru sabin89):

Sa speram, dar nu te baza prea mult pe asta. Ti-am spus in primul raspuns ca m-am mirat de cati ani a rezistat. Aici se vad lucrurile cu o alta optica, si atunci cand amesteci in acest monument termeni ca new age si Lucis Trust, nu iese bine, oamenilor nu le plac. Se va mai "cerceta" in gluma o luna...si Pa!