Întrebare recomandată | Alisse a întrebat:

Pareri despre rasism, homofobie, machism?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Viaţa e prea scurtă să fii rasist, homofob sau altceva.

Şi crede-mă pe cuvânt.

57 răspunsuri:
| Alisse explică (pentru Fatamuntilor):

Da.

| DDCC a răspuns:

De ce sa fiu pro? sunt contra Rasismului, Homofobiei si Machismului. Rasismul este cea mai tampita caracteristica a unui om si inutil pe deasupra si distructiva. Homofobia la fel de inutila ca rasismul, ei asa s-au nascut in toate cazurile numai ca cei care descopera asta la 80 de ani tot asa s-au nascut numai ca nu si-au dat seama pana la varsta respectiva si homofobia asta vad ca are exceptii, domnii apreciaza lesbienele ( NU FAC REFERIRE LA NIMENI ) si Homosexualii sunt izgoniti daca ar fi posibil din univers. cum a spus si ButterflyFreeStyle, viata este prea scurta sa fii Rasist, Homofob sau altceva.

| Reyskate99 a răspuns:

Sunt numit rasist, asta doar pentru ca nu imi place anturajul unor oameni de culoare, ceea ce se poate intampla si la oamenii normali dar societatea asta e atat de fu*kd up incat este numit rasism.

| ShadoWCrist a răspuns:

Rasismul este o porcarie, homofobia nu este, din punctul meu de vedere...Asta este ceea ce simti, nu poti fi condamnat\a pentru asta.

| Alisse explică (pentru ShadoWCrist):

Si eu sunt ceea ce sunt si totusi multi ma condamna pentru asta.

| ShadoWCrist a răspuns (pentru Alisse):

Sincer sa fiu, sunt prosti...Asta este...Ce se baga ei?!

| AllM0nstersAreHuman a răspuns:

In unele cazuri pot fi de acord cu rasismul.
Nu sunt homofob, dar urasc din tot adancul paradele gay.
Nu sunt de acord cu machismul.
Cam asta cred eu.

| alexandraro a răspuns:

Suntem mult prea preocupati de ce se intampla in ograda vecinului. Atata timp cat cineva nu iti afecteaza viata intr-un mod negativ nu stiu de ce ne-ar deranja orientarile sexuale, religioase, politice etc ale cuiva. Adica la dracu, daca imi face placere sa discut cu o anumita persoana si se intampla sa fie gay, so what? Poate si mie imi place culoarea verde si persoanei respective mov, ar trebui acum sa ma urasca. Stupid.

| BiiaBie a răspuns (pentru Alisse):

Nu contează cum ești, până la urmă tot suntem oameni oricum am fi.

| Alisse explică (pentru AllM0nstersAreHuman):

De ce urasti paradele gay?

| Alisse explică (pentru ShadoWCrist):

Cred ca din lipsa de ocupatie habar nu am.

| Purec a răspuns:

Rasismul exista tocmai din cauza celor care lupta chipurile pentru combaterea lui. Daca in tara la mine o scursura maronie vine si are locuri speciale in facultate nu o sa imi convina. Cel putin la noi in tara nu exista rasism, si de asta ne merge cum ne merge, tara e condusa de clanuri de tigani si de smecheri. Rasismule bun, e cea mai buna cale de a scapa de elementele care ne trag in jos. Merita chinuiti si ucisi toti din categoria mai sus amintita. Mergi in Harghita sa vezi cum se poarta bozgorii aia cu romanii. La noi in tara asta e dureros. Multi ar merita sa moara, si nu oricum ci in chinuri. Homosexualii nu am nimic cu ei, atata timp cat nu se expun in public, sa fie vazuti de copii mai ales. Nu vreau sa imi duc copilul in parc si sa apara doi poponari pe acolo intelegi? Daca apar le.rup capul, mama lor de dereglati! Machism..si mai si, pe astia i-as strangula cu elasticul de la chiloti.

Marea problema a lumii este ca traiesc atat de multi oameni care nu ar merita sa o faca. Oameni prosti si cu dereglari serioase. Mancatorii de lebede, cel putin i-as ucide in scop de distractie, cum faceau romanii in arene. Sau le-as da drumul in padure si i-as vana in loc de mistreti'!

| Alisse explică (pentru Purec):

Crede-ma nu sunt genul care sa ma expun sa fac make out in parcuri sau ma rog, in orice caz vad o groaza de cupluri hetero facand asta in public, asta nu te deranjeaza ca va vedea copilul tau? Argumentul asta ma oboseste. Daca e sa fi gay copilul tau va fi daca nu nu!

| Katherine20 a răspuns:

Contra rasism, pro homofobie și machism.Bine,acum nu zic că sunt 100% homofobă...atâta timp cât nu-i văd,aud sau orice altceva de genu,n-am treabă cu ei,nu sunt genul care să jignească pe cineva doar pentru.că are păreri diferite de a mele happy cu toate că eu consider că a fi lezby/gay/homo e ceva greșit.Iar cât despre rasism, nu sunt de acord, nu e vina lor că sau născut albi, negri sau mai știu eu cum.Mă enervează totuși țiganii care fură si ne fac de râs țara. straight face Nu toți, am 2 prietene care sunt și ele țigane dar sunt foarte de treabă happy So, e părerea mea sper că nu te-am supărat cu ceva kiss

| AllM0nstersAreHuman a răspuns (pentru Alisse):

Eu nu am vazut pana acum parada hetero. In fond una e ce faci la tine acasa si alta e ce faci in mijlocul orasului, in vazul tuturor. Daca eu, de exemplu, sunt mandru ca sunt hetero asta inseamna ca trebuie sa ma dezbrac in fata tuturor, inclusiv a copiilor? Spre deosebire de altii, eu chiar cred in normalitate.

| Purec a răspuns (pentru Alisse):

Ma deranjeaza si cuplurile hetero care exagereaza cu astfel de lucruri in public, dar macar ele sunt in sfera normalului. intr-un fel imi imaginez ca este ceva natural si normal pentru perioada in care traim noi. Nu sunt homofob, nu am nimic cu ei, doar ca nu vreau sa se expuna in niciun fel si sa nu faca din orientarea sexuala un subiect de discutie. Daca faci parade gay, sau te imbraci in femeie desi esti barbat, sau invers, si promovezi un comportament deviant atunci da am ceva cu tine. Daca esti homosexual, trebuie sa icnerci sa faci acest lucru in intimitatea ta, nu sa incepi sa te plangi de discriminare si tu insati sa aduci valul de antipatie asupra ta. Ai vazut paradele gay? Numai cidauti acolo, inevitabil o sa fiti toti asimilati celor care aprticipa la paradele acelea tampite si atrag atentia asupra lor

| Alisse explică (pentru AllM0nstersAreHuman):

Pot sa spun ca in unele cazuri exagereaza unii, fac o imagine proasta asupra noastra cei care suntem gay, dar nu toti se dezbraca si se manifesta revoltator nu ar trebui sa generalizezi. Scopul paradelor e de a face oamenii sa se obisnuiasca cu ideea ca unii sunt gay, lesbi, bi sau transg.

| Alisse explică (pentru Purec):

Tot ce e nescunoscut sau diferit va fi tratat ciudat intr-un mod rau, asta e destul de rau! Eu nu am cum sa iti schimb gandirea dar deja pana peste cap m-am saturat sa aud de "normalitate". E stupid sa zici ca sunt numai ciudati pe acolo, e prefer sa zic sunt oameni cu gusturi diferite.

| AllM0nstersAreHuman a răspuns (pentru Alisse):

Am vorbit cu persoane gay care condamna paradele de acelasi gen. Stiu care e scopul paradelor de acest fel, dar nu cumva ele o sa starneasca o ura mai mare fata de cei care iau parte la ele?

| WSry a răspuns:

Pro homofobie pentru ca si homofobii sunt oameni, cat despre rasism si machism... contra! Logic! Adica, de ce sa ne facem rau? Noua, omenirii!

| Alisse explică (pentru WSry):

Exact si homofobii sunt oameni, dar e o boala sper sa se trateze toti pentru ca din cauza mea nu are rost sa suferiti dragi homofobi.

| Captoresque a răspuns:

Sunt împotriva a tot ce ai zis tu, iar cei care sunt rasiști, homofobi sau machiști ar trebui să se uite în ograda lor înainte să-i judece pe ceilalți, pentru că ei nu au nici cea mai mică idee ce înseamnă a fi un om cu bun simț.

Ce să spun, și eu sunt lesbiană, dar ajung doctor. Tu să zicem că mă urăști, dar într-o bună zi o să ajungi la mine? O să ajungi. Vezi să nu te trezești că te taxez dublu pentru consultație și donez banii copiilor din Africa. Ironia sorții.

Plus că marea majoritate dintre homofobi stau cu prietena/prietenul și și-o trag cu hainele pe ei în public. Ăsta e de fapt lucrul care ar trebui condamnat de societate, nu faptul că eu sunt o persoană de culoare, că sunt lesbiană etc. Eu măcar nu-mi țin prietena de fund sau îi pun mâna pe piept în public, deci pot să zic că eu am cei 7 ani de acasă și tu ești un needucat și un mojic.

I'm out.

| Gogu06 a răspuns (pentru Rakanishuu):

Gunoiul poti sa il reciclezi pe tigan nu.

| Polaris a răspuns:

Privind rasismul, generalizarea pripită e un sofism. Deci toți nenii ăștia cu „moarte țiganilor, bozgorilor, bla-bla" încalcă tot ce e acceptat ca bun simț de la Socrate încoace.
Revenim la homofobie și machism, pe care le iau împreună. Mi se pare că NOname a prezentat cât se poate de clar cam totul.
Și acum pace peste userii TPU:
https://www.youtube.com/watch?v=OTHKH-Fy5No
(nu, nu știu ce sens are piesa)

| vocea a răspuns:

Fiecare traieste cum vrea atata timp cat nu ii afecteaza viata celulilat

| Cristina27061999 a răspuns:

Daca ne ocupam timpul cu judecarea unor persoane pentru ceea ce sunt inseamna ca devenim putin cate putin niste persoane patetice
parerea mea
fiecare persoana are defectele sale dar nu trebuie sa il izolam pentru asta

| creepypastaonline490 a răspuns:

Perfect de acord cu rasism și xenofobia mačhism heil itler