Simona Halep este o sportiva ambitioasa, care si-a vazut visul cu ochii. A crezut, a muncit si a ajuns unde si-a dorit. Desi a pierdut ieri, pentru ea este o mare performanta. Este foarte greu sa ajungi la acel nivel si intr-un timp atat de scurt. Sunt sigura ca va castiga multe trofee, cum a facut pana acum.
Am stat 3 ore in fata televizorului sa ma uit la meciul asta(primul meci de tenis din viata mea, deoarece nu mi se parea un sport foarte interesant) si m-am bucurat la fiecare punct castigat si la final am inceput sa plang.Tot respectul pentru ea! E geniala!
Tot respectul pentru ce a facut, dar noi romanii exageram ca de obicei, si facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca i se urca la cap. Nu in felul acesta ar trebui sustinuta, ci mai discret. E important s-o lasam sa se concentreze pe ce are de facut, si sa nu o coplesim cu asteptari prea mari.
Nu e ca si cum as fi vreun impatimit al sportului de orice culoare dar...
ITI BATI JOC DE MINE A FOST ATAT DE APROAPE I-A ARS URSOAICEI (rusoaicei ahem) NISTE COMETE DE NICI NU MAI STIA CUM SA DUBLU-GRESEASCA SERVICIUL DECI NU POT SA CRED A TREIA INFRANGERE IN FATA MAMEI RUSII SI SI SI CE-A FOST CU ULTIMA LOVITURA PRACTIC RENUNTASE INCA DE DINAINTE SA ATINGA MINGEA GEN WhoThiFooh
Oricum, moment istoric, uimitoare performanta si alte asemenea, felicitari ei.
Poate cea mai buna sportiva din istoria Romaniei. O sportiva intr-o continua ascensiune, care cel mai probabil va mai creste. Anul trecut a avut un sezon fantastic, dovada fiind turneele castigate, si nici in acest an nu a dezamagit, ajungand intr-o finala de Grand Slam.
Imi pare rau ca a pierdut finala la Roland Garros, dar poate ca acest insucces o va face sa persevereze si sa-si doreasca si mai mult.