anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pariez ca majoritatea ati fost in situatia asta si presupun ca e al naibii de enervant, nu?:))
https://www.youtube.com/watch?v=R577waioi1M

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu intelegand latura emotionala a unei fete/femeii am stiut mereu cand sunt /e sa intru in zona freindzone,nu e nimic rau a fi acolo,cateodata e ok sa ai o surioasa cui sa te descarci emotional nu vad nimic rau in asta, dar daca singur isi creeezi sperante iluzi ca ea te iubeste inseamna ca ai probleme cu capu,trebuie sa fi alfa sa stii ce vrei de la viata sa spui cui vrei asta, daca ai o prietena spune-i ca o placi nu sta ca un beta milog,obsedat sexual dupa fundul ei, nu ma placi pa, un beta fuge de toate dar traieste din vise, un alfa infrunta toate, nu fuge de nimic, un alfa nu pune femeia pe primul loc in viata lui

| MrLucas a răspuns (pentru RAY):

Iti dau funda pentru efort laughing ca ideea in sine nu ai inteles-o.

| RAY a răspuns (pentru MrLucas):

Incerc sa inteleg mintea umana

35 răspunsuri:
| RockNbeer a răspuns:

Da dar...nu chiar in felu' asta, credeam ca s in friendzone si eram ok cu asta, insa de fapt nu era asa, ca apoi sa nu mai fiu in friendzone, si cand am ajuns sa fim impreuna mi am dat seama ca parca era mai ok inainte.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu n-am fost niciodata in friendzone. Pe mine fetele sau ma placeau sau ma urau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Presupun ca e patetic. Oricum, cred ca e naspa pentru cineva sa ii spuna altucuiva ce simt pentru ei si sa ti se spuna " tin la tine ca un frate". O palma mai mare nu exista laughing ( metaforic vorbind )

| MrLucas a răspuns (pentru anonim_4396):

E enervant, stiu ca am patit-o si eu o data acum cativa ani laughing Sunt curios insa deoarece am vazut multe intrebari pe tema friend zone pe aici

| anonim_4396 explică (pentru MrLucas):

Nu am avut niciodata "onoarea" laughing. Putin au fost fetele pana acum care sa intereseze, si mai putine erau cele care aveam ce sa vorbesc cu ele. Majoritatea nu stiu altceva in afara de fb, pentru nu stiu ce motiv li se pare ca acel subiect e interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era sarcastica fata, vroia sa zica ca toata lumea nu o mai scoate din frustrata si nu e nimic nou. Cred ca esti nou pe aici laughing

Crezi binelaughing incerc sa ma obisnuiesc cu atmosfera

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

prin "prietenul", la cine te referi? laughing

| Coquinne a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai mai, ce se intereseaza lumea de viata mea privata.
nu va inghesuiti la autografe!

| anonim_4396 explică (pentru Coquinne):

haide măi, nu suntem noi cele mai bune prietene de pe acest site? normal că mă interesează.

Prietene? valeleleleii, toata viata am visat sa am o prietena care sa ma bage in depresie.
I hit za jackpot!

| anonim_4396 explică (pentru Coquinne):

hai să te bag, dacă tot insiști.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Un user care isi schimba si el conturile mai ceva ca sosetele, nu cred ca il stii

Ce iti mai place sa ne tii in suspans.Lansezi bomba apoi ne iei cu vorba laughing)
Acum pana si eu sunt curios cine e "vedeta".

Cand o sa te trezesti ca iti zice unu " ba tu ala din poza, mai fa macar un pas ca sa ma simt bine " sa stii ca el e rolling on the floor

Blana asta rolling on the floor)

Nu stiu de ce a disparut de o saptamana. Ori l-a omorat conquine ca e mai amuzant ca ea ori s-a suparat el din nou pe site. Are momente din astea care intra si dupa nu intra mult timp. Poti sa juri ca intra si iese din puscarie cu timp limita laughing

Tipul asta e un fel de Sherlock Holmes inseamna

In visurile lui alea mai bune laughing. Are acel "god complex" dar tot mistocar ramane

Ca si miss frustration de altfel laughing numai ca ea o da mai mult in "dark side"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"si nu regret absolut nimic." mintete tu in continuare laughing. cat despre ce ai zis la inceput, ce crede Dark despre mine, nu m-as mira, nu am zis niciodata ca suntem prieteni. Intr-un timp ne injuram mai ceva ca la spitalul de nebuni, dupa iar ne "impacam" si tot asa. El e genul de om care se crede ca tine, " cel mai cel, cel mai cel" asa ca nici nu ma asteptam sa creada ceva bun despre mine, si totusi ne intelegem oarecum. Dar tu? tu injuri de dragul de a injura. Cred ca asa te baga si pe tine lumea in seama ca de nu, nu ar stii nici dracu ca existi.

Interesant. deci zici ca te intelegi bine cu dark, acum ca ai aflat ca te considera trepanat si anost, nu il mai suferi.
femeile astea...

"Dar tu? tu injuri de dragul de a injura. Cred ca asa te baga si pe tine lumea in seama ca de nu, nu ar stii nici dracu ca existi"

normal ca tu, din criticile constructive, tot ce vezi sunt injuraturi.
da, nu ar stii nici dreacu ca exista si oameni ca mine, care nu pupa in fund...pentru ca voi ati fost obisnuiti numai sa vi se spuna ce vreti sa auziti.
lamureste-ma si pe mine, de ce afirmi ca nu suporti pupincuristii si ca preferi oamenii sinceri, cand tu numai pupincuristi vrei pe langa tine, care sa-ti zica ce vrei sa auzi, si ii ignori pe oamenii sinceri?
nu te-am injurat niciodata, nici pe tine, nici pe oricine altcineva de pe site.

treci peste faptul ca nu ma suferi, si lamureste-ma cu privire la ce te-am intrebat, daca ai argumente, desigur.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Probabil una dintre top 10 situatii nasoale ale unui barbat. NU intrati acolo, faceti-va intentiile cunoscute!

| MrLucas a răspuns:

Devine din ce in ce mai interesant, imi place!

Îți place? Cum așa? laughing

| MrLucas a răspuns:

Eu nu inteleg ceva, mare parte din criticile care iti sunt aduse sunt ca rezultat al criticilor tale la adresa altora.Nu are fiecare dreptul sa isi traiasca viata dupa bunulul lui plac? Si pe mine ma enerveaza destui, dar prefer sa nu ma las "atins" de prostia altora pana la urma...
Motivul pentru care m-ai deranjat este urmatorul : mi-ai raspuns la intrebarea adresata mai mult datorita plictiselii cu o aroganta iesita din comun, lucru care nu il gasesc prea admirabil.Pana la urma nu ma cunosti, habar n-ai cum imi fac eu veacul, si chiar daca ai stii nu ar fi dreptul tau a ma judeca.

| Coquinne a răspuns (pentru MrLucas):

Nu ma asteptam oricum sa fii relevant, pentru ca esti nou aici si habar nu ai de ce am afirmat eu sau ce critici am adus eu.

de unde dreacu reiese din ce am zis eu ca as critica viata cuiva sau ca te-as judeca pe tine?

"mi-ai raspuns la intrebarea mea adresata mai mult datorita plictiselii"

nu ma plicti niciodata, numai inaptii trepanati se plictisesc.
nu ai facut decat sa demonstrezi ca si tu esti o drama queen care e deranjata de un comentariu practic nevinovat.
am zis ca nu ma regasesc in ceea ce ai prezentat tu.
deci tu practic te superi pe mine ca nu am fost niciodata bagata in friendzone si ca tu ai fost bagat acolo?
hai ca imi cer scuze, I was a bad bad girl.
imi cer scuze ca ai fost bagat in friendzone.
ma ierti?

| MrLucas a răspuns (pentru Coquinne):

Oi fi nou, insa sunt capabil sa citesc o persoana.Nu m-ai inteles deloc, putin imi pasa de friendzone, era o oarecare intrebare. Drama queen? Ma confunzi draga, pur si simplu nu accept sa fiu luat peste picior.Desigur,vei intreba cu ce m-ai luat peste picior : un om normal in situatia ta ar fi raspuns cu un simplu "eu una nu ma regasesc" in schimb tu ai abordat varianta frustrata.
Vezi tu mai Coquinne, astfel de afirmatii :"nu ma plicti niciodata, numai inaptii trepanati se plictisesc" te fac ceea ce esti, si anume frustrata infumurata.Am intalnit o gramada de cazuri ca tine,persoane pline de aere de superioritate si atotstiutoare,obisnuiesti sa ii numesti pe ceilalti ipocriti,insa ipocrita cea mai mare esti chiar tu Coquinne,pentru ca te consideri ceva ce nu esti.Da,poti sa ne insulti in ce mod vrei tu, dar la finalul zilei noi vom continua sa ne bucuram de viata intr-un mod optimist, inconjurati de prieteni si fiind fericiti, pe cand tu nu vei ramane altceva decat hatera singuratica fara nimeni alaturi.Te astepti de la un om de varsta ta sa aiba ceva mai multa intelepciune, insa nu totul e ceea ce pare a fi.

Pana acum astia vedeau in globurile lor de cristal ca sunt o frustrata, o naspeta, o trista si pe care nu o babardeste nimeni.
tu ai zis ceva original, sunt o haterita singuratica fara prieteni.
bravo! sunt fana MrLucas!

"dar la finalul zilei noi vom continua sa ne bucuram de viata intr-un mod optimist"
am luat lumina de la tine! gata, mi-au murit toate matele de pe langa mine, nu mai sunt o haterita singuratica si am prieteni! viata e frumoasa! sa ne luam toti de mana sa facem hora unirii, toata lumea toata lumea sare acum cu mine! cicalaca cichicea! pacat ca nu-s pe facebook sa-mi dau like!

ah, uitasem.
Coquinne likes this.

parfum.

Of of Coquinne, hai sa lasam balta toata discutia asta ca oricum nu ajungem nicaieri.Sa ai o zi frumoasa!

| Coquinne a răspuns:

Vorbeste pentru tine.

Chiar nu ai ceva mai bun de facut miss frustration? Dintre toate intrebarile afisate fix aici te-ai gasit sa iti versi aroganta nejustificata.Of of.