anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pariez ca majoritatea ati fost in situatia asta si presupun ca e al naibii de enervant, nu?:))
https://www.youtube.com/watch?v=R577waioi1M

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu intelegand latura emotionala a unei fete/femeii am stiut mereu cand sunt /e sa intru in zona freindzone,nu e nimic rau a fi acolo,cateodata e ok sa ai o surioasa cui sa te descarci emotional nu vad nimic rau in asta, dar daca singur isi creeezi sperante iluzi ca ea te iubeste inseamna ca ai probleme cu capu,trebuie sa fi alfa sa stii ce vrei de la viata sa spui cui vrei asta, daca ai o prietena spune-i ca o placi nu sta ca un beta milog,obsedat sexual dupa fundul ei, nu ma placi pa, un beta fuge de toate dar traieste din vise, un alfa infrunta toate, nu fuge de nimic, un alfa nu pune femeia pe primul loc in viata lui

35 răspunsuri:
| MrLucas a răspuns (pentru Coquinne):

Of of Coquinne, hai sa lasam balta toata discutia asta ca oricum nu ajungem nicaieri.Sa ai o zi frumoasa!

| RAY a răspuns (pentru MrLucas):

Incerc sa inteleg mintea umana

| Coquinne a răspuns (pentru anonim_4396):

Interesant. deci zici ca te intelegi bine cu dark, acum ca ai aflat ca te considera trepanat si anost, nu il mai suferi.
femeile astea...

"Dar tu? tu injuri de dragul de a injura. Cred ca asa te baga si pe tine lumea in seama ca de nu, nu ar stii nici dracu ca existi"

normal ca tu, din criticile constructive, tot ce vezi sunt injuraturi.
da, nu ar stii nici dreacu ca exista si oameni ca mine, care nu pupa in fund...pentru ca voi ati fost obisnuiti numai sa vi se spuna ce vreti sa auziti.
lamureste-ma si pe mine, de ce afirmi ca nu suporti pupincuristii si ca preferi oamenii sinceri, cand tu numai pupincuristi vrei pe langa tine, care sa-ti zica ce vrei sa auzi, si ii ignori pe oamenii sinceri?
nu te-am injurat niciodata, nici pe tine, nici pe oricine altcineva de pe site.

treci peste faptul ca nu ma suferi, si lamureste-ma cu privire la ce te-am intrebat, daca ai argumente, desigur.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu n-am fost niciodata in friendzone. Pe mine fetele sau ma placeau sau ma urau.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Probabil una dintre top 10 situatii nasoale ale unui barbat. NU intrati acolo, faceti-va intentiile cunoscute!