Certurile trec stai linistit, si eu am fost in situatia asta si ma consumam foarte mult incearca sa-i impaci si sa le spui ce ai pe suflet :X
Asta ma intreb si eu. si ai mei mai au unele iesiri. da eu ii las in pace. se cearta din orice. asas toti. tu sa nu te bagi, ii lasi sa se certe ca pana la urma vor inceta, si daca vezi ca sparg, sau si mai grav loveste pe mama ta. prinzi momentul cand sunt ei mai linistiti si purtati o discutie pe tema asta. sper ca te-am ajutat.
Pai spune-le in felul urmator...ca tu nu mai poti sa ii auzi certandu-se pentru ca asta te desconcentreaza de la aktivitatile pe care le ai adica scoala etc.si spune-le ca nu mia ai de gand sa le suporti certurile pentru ca asta te distruge si pe tine, si daca se tot cearta du-te un timp la buniki, matusi din apropiere si spune-le ca in momentul in care au de gand sa nu se mai certe sa te kaute si daca tin la tine in mai putin de o saptamana te vor kauta, sau daca asta nu funktioneaza spune-le ca daca tin la tine cu adevarat sa nu se mai certe, sper ca te-am ajutat vreau fundita plzzz